Montáž dřevěné garáže Moa srpen 2022

Dřevěná garáž Moa se sedlovou střechou je vyrobena z palubek severského smrku o síle 44 mm. Zákazník si ji vybral, protože již měl přichystanou vydlážděnou plochu a rozměrově i vzhledově vyhovovala nejvíce. Garáž má dvě místnosti, jednu s velkými dvoukřídlými vraty a jednu menší, pouze s dveřmi.

projít na článek

Montáž zahradní chaty Skyler, srpen 2022

Montáž zahradní chaty na dosud málo používaném pozemku v zahrádkářské kolonii byla provedena na zemní vruty a prostor pod chatou byl pokryt geotextilií z důvodu možného prorůstání trávy. Chata má velmi pěkný, velký střešní přesah před vchodovými dveřmi.

projít na článek

Montáž zahradní chaty Dianne, srpen 2022

Z důvodu svažitosti terénu byl základový rošt této zahradní chatky s dvoukřídlými, prosklenými dveřmi postaven na 42 zemních vrutech BAYO.S. Chatka svými rozměry plně vyhovuje na víkendové pobyty na odlehlé zahradě.

projít na článek

Montáž zahradního domku na nářadí Anja srpen 2022

Tento dřevěný domeček na nářadí Anja je sice malý, ale hodně se do něho vejde. Velkou výhodou jsou dvoukřídlé dveře při jejichž otevření se do domečku pohodlně nastěhují i velké kusy třeba zahradního nábytku. Zákazník požadoval sedlovou střechu zakončit o

projít na článek

Letní kurzy

Letní kurzy 2020 Letní kurz sestává celkem z 5 devadesátiminutových lekcí. Je zaměřen na vybraná konverzační témata, rozšiřování slovní zásoby a komunikaci v nejčastějších situacích. Vedle konverzačních kurzů otevíráme i kurzy pro úplné začátečníky, ve kt

projít na článek