Montáž pergoly s polykarbonátovou střechou červen 2022

Středně velká pergola vhodná i do menší zahrady s polykarbonátovou střechou pro zákazníka do Klučova. Tato pergola s povrchovou úpravou a dekorativní zadní stěnou, postavená v rohu zahrady bude sloužit k odpočinku a relaxaci celé rodině. Před větrem je posezení chráněno ze dvou stran zdí.

projít na článek

Rohová pergola - Třebotov, červen 2021

Velké zastřešené posezení v rohu zahrady v kombinaci s původní starou zdí pro zákazníka v Třebotově. Tato pergola s polykarbonátovou střechou je výrazným doplňkem dané zahrady.

projít na článek

Montáž pergoly bez zastřešení pod vistarii červen 2022

Veliká pergola k terase domu pro popínavou vistarii pro zákaznici do Hostivice. Tato pergola s povrchovou úpravou bude velice pěkně vypadat až poroste pnoucí vistárii a tím částečně i zastíní terasu. Bude se pod ní krásně odpočívat.

projít na článek

Montáž tří pergol vedle sebe květen 2022

Tři pergoly vedle sebe pro popínavé rostliny a pro zakrytí nepěkné, betonové zdi jsme stavěli pro zákazníka v Dolních Břežanech. Tyto pergoly mohou být pěkným doplňkem každé i menší zahrady.

projít na článek

Montáž zahradního domku Claudie duben 2022

Fotky z montáže moderního, zahradního domečku s prosklenými dveřmi a šindelovou střechou pro zákazníka do Prahy. Tento domeček se skvěle hodí do každé i malé zahrady na nářadí.

projít na článek

Montáž přístřešeku pro auto duben 2022

Zastřešené stání se střechou z komůrkového polykarbonátu pro zákazníka do Prahy Radotína. Toto zastřešené stání bylo postaveno současně s automaticky otvíratelnými vraty.

projít na článek