Montáž venkovní učebny pro žáky ZŠ duben 2023

Venkovní učebny zažívají veliký celosvětový boom. Firma Vladeko má pro Vás připravený obdélníkový venkovní altán o rozměrech 600 X 400 X 280 cm (DxŠxV), který je vhodný právě pro takovou příležitost.

projít na článek

Rozloučení s žáky ZŠ - 2023

V pátek 30. 6. 2023 se v areálu Základní školy Komenského uskutečnilo slavnostní rozloučení s žáky 9., 8, a 5. ročníků.

projít na článek

Montáž domku na nářadí Malva duben 2022

Zahradní domek na nářadí nemusíte vždy montovat na betonovou dlažbu. Tento jsme montovali na rám ukotvený na zemních vrutech. Výhodou je absence zemních prací a možná montáž ve svahu.

projít na článek

Montáž zahradní chaty Coventry na svažitém terénu duben 2023

V zahrádkářské kolonii na dosti nerovném terénu jsme pro zákaznici montovali zahradní chatu Coventry na zemní vruty BAYO.S. Na vyrovnání polohy základového roštu jsme u části vrutů jejich výšku museli prodloužit nástavci.

projít na článek

RYBOLOV KAPRŮ NA ŘECE PÁD DUBEN 2023

Zdravím Pádské vydry Duben je tady a mám tady něco pro vyznavače kaprů. Lov sumců zase příště. Aktuální teplota řeky Pád se pohybuje někde mezi 14 stupni. Počasí je hodně proměnlivé. Lov kaprů v tomto období bych všem doporučoval raději v hlubších partií

projít na článek

Město Sokolov plánuje rekonstrukci odborné učebny přírodopisu na ZŠ Křižíkova

V rámci posílení výuky přírodních věd a podpory individuálního rozvoje studentů plánuje město Sokolov rekonstrukci odborné učebny přírodních věd na ZŠ Křižíkova. ...

projít na článek