Montáž zahradního domečku - Pyšely, únor 2022

Konečná montáž zahradního domku na nářadí pro zákazníka do Pyšel. Tento domek bez povrchové úpravy se skvěle hodí do malé zahrady na nářadí nebo pro uložení věcí kolem domu.

projít na článek

Montáž zahradního domku Claudie duben 2022

Fotky z montáže moderního, zahradního domečku s prosklenými dveřmi a šindelovou střechou pro zákazníka do Prahy. Tento domeček se skvěle hodí do každé i malé zahrady na nářadí.

projít na článek

Montáž zahradního domku na nářadí Anja srpen 2022

Tento dřevěný domeček na nářadí Anja je sice malý, ale hodně se do něho vejde. Velkou výhodou jsou dvoukřídlé dveře při jejichž otevření se do domečku pohodlně nastěhují i velké kusy třeba zahradního nábytku. Zákazník požadoval sedlovou střechu zakončit o

projít na článek

Montáž zahradního domku Lars červen 2022

Tento domek na nářadí objednáváme u dodavatele jako stavebnici v přírodním provedení. My Vám dřevo naimpregnujeme a natřeme barvou dle Vašeho výběru. Přístřešek připojený k domečku je vhodný třeba na sušení dřeva.

projít na článek

Montáž zahradního domku Malva březen 2022

Malý domek na nářadí Malva jsme v březnu 2022 montovali na výborně připravený podklad ze zatravňovací dlažby na Praze východ. Trochu nám při tom pršelo ale domek jsme už dovezli natřený od nás z lakovny, takže stavět se dalo.

projít na článek

Montáž zahradního domku Axel březen 2022

Praktický podlouhlý zahradní domek Axel jsme zákazníkovi namontovali na perfektně připravenou betonovou podezdívkou. Palec nahoru, skvělá příprava podkladu pod chatu

projít na článek