Moravský Vaječný Kávový: Tradice s příchutí nedělního odpoledne

Představte si tradiční nedělní oběd. Celá rodina u jednoho stolu. Slavnostně připravená tabule. Rozhovory o posledních zážitcích, vtipkování, hřejivá atmosféra vzájemné blízkosti. Vynikající hlavní chod. A pak – zákusek. Tedy přesněji – zákusek a káva. Tato kombinace je přece pro rodinnou pohodu skoro synonymem. Věřte, že vzpomínky na ta nejhezčí nedělní odpoledne v kruhu nejbližších vám vyvstanou před očima, jen co.. The post Moravský Vaječný Kávový: Tradice s příchutí nedělního odpoledne first appeared on Metelka likéry.

projít na článek

Čokoláda lanýž s příchutí Cappuccino Truffles

Čokoládový lanýž s příchutí cappuccino Truffles Čokoládový lanýž příchuť cappuccino Vynikající čokoládový lanýž 70% čokolády třídy Supreme s příchutí Cappuccino z domovské Francie od největšího výrobce této speciality.

projít na článek

Čaj sypaný černý s příchutí Sebastea England

Čaj černý sypaný s příchutí Sebastea England Čaje černé sypané s příchutí Černý čaj, příchuť bergamotu. 1 čajovou lžičku (cca 2g) na 300ml šálek, zalít 100°C vodou, louhovat 2-3 minut. Pro vytvoření ledového nápoje po vylouhování čaj zchlaďte v lednici ne

projít na článek

Letní pivo s příchutí višně!

Čepujeme polotmavé výčepní pivo 9° s příchutí višně. Také si VIŠEŇ můžete nově pořídit i v PET láhvi! Příjemné osvěžení nejen v tropických vedrech.

projít na článek

Rooibos čaj sypaný s příchutí Sebastea French Rose

Sypaný čaj rooibos příchutí Sebastea French Rose Čaje sypané rooibos s příchutí Rooibos, ibišek, šípek, okvětní lístky červené ruže, levandule, příchuť růže.1 čajovou lžičku (cca 2g) na 300ml šálek, zalít 100°C vodou, louhovat 3-5 minut. Pro vytvoření led

projít na článek

Černé sypané čaje s příchutí Richard Royal Love

Ruský černý čaj sypaný s příchutí Richard Royal Love Ruský čaj, sypaný černý čaj s příchutí Černý čaj, pomerančová kůra, příchuť bergamotu a vanilky, květy slunečnice.1 čajovou lžičku (cca 2g) na 300ml šálek, zalít 100°C vodou, louhovat 3-5 minut. Pro vyt

projít na článek