Moskva: to nej!

Velice pěkně zpracovaný sestřih z 22-ti časosběrných snímků představuje to nejlepší z Moskvy.

projít na článek

Moskva hyperlapse - časosběrná procházka po ruské metropoli

Jedno z největších měst světa a nejlidnatější město v Evropě - to je ruská metropole Moskva. Prozkoumejte její krásy díky tomuto nádhernému časosběru.

projít na článek

Trosky střel zabíjely na Krymu slunící se Rusy. Kreml hrozí USA následky

Podíl Spojených států na nedělním ukrajinském útoku na Ruskem anektovaný poloostrov Krym, při němž údajně zemřeli čtyři lidé, bude mít následky, pohrozil mluvčí Kremlu Dmitrij Peskov. Moskva už dřív uvedla, že Kyjev útočil americkými střelami ATACMS, a ze

projít na článek

Ranní zprávy 10.03.2022

Klíčové události • Válka na Ukrajině: Moskva dala Kyjevu konečnou nabídku pro ukončení krize • ČR: V zahraničním obchodu se zbožím v lednu vývoz vzrostl o 12,9 % r/r, dovoz o 20,9 % r/r a obchodní bilance skončila přebytkem ve výši 6,2 mld. korun.

projít na článek

Polsko stíhačkami muselo zajistit vzdušný prostor před ruskými útoky na Ukrajinu

Varšava oznámila, že přijala veškerá opatření k zajištění bezpečnosti vzdušného prostoru země poté, co Moskva v sobotu provedla raketový útok na Ukrajinu.

projít na článek

Ranné správy 10.03.2022

Klíčové události • Válka na Ukrajině: Moskva dala Kyjevu konečnou nabídku pro ukončení krize. • ČR: V zahraničním obchodu se zbožím v lednu vývoz vzrostl o 12,9 % r/r, dovoz o 20,9 % r/r a obchodní bilance skončila přebytkem ve výši 6,2 mld. korun. • Maď

projít na článek