Mosteckou generálku na trucky zpestřily formule a VW Castrol Cup

Již necelé tři týdny zbývají do vrcholu závodní sezóny v Mostě v podobě FIA Truck Prix, ovšem generálka závodů FIA zone CE a Eset Cupu nezůstala vůbec pozadu.

projít na článek

Jak správně vybrat SKATE TRUCKY?

Trucky jsou klíčovým komponentem tvého setupu, ovlivňují celkové chování skejtu a správným výběrem si přizpůsobíš svůj komplet podle sebe. Pojďme se tedy podívat na co všechno se při výběru zaměřit. Správná velikost délka osy... The post Jak správně vybr

projít na článek

Trucky, NASCAR Formule: víkend nabitý motorsportem

Již na tento víkend 27. – 29. srpna připravil mostecký autodrom pro fanoušky motorsportu opravdu mimořádnou porci okruhového závodění. Vedle mistrovství Evropy závodních tahačů to bude i evropská série NASCAR a MAXX Formula.

projít na článek

Carboniacup Hungaroring, aneb příště do Mostu

Carboniacup se letos objevil již podruhé na sluné trati maďarské, poblíž Budapešti na okruhu, kde několik týdnů před ním řádily trucky FIA ETRC a letos i formule F1. Po návštěvě Pannonie tedy druhý start v zemi zaslíbené klobáskám a dobrému vínu.

projít na článek

Patrik Schober na Salzburgringu zamíchal kartami.

Salzburgring minulý víkend přivítal premiéru XLR8 Experience kde startovala i "rychlá jednotka" z Drexler formula Cup. Bohužel, malé pole vozů přimělo Patricka Schobera postavit se proti silnějším soupeřům s vozy Formule 3 a Formule Renault.

projít na článek

Formule 1 rozpoutaly bouři na autodromu

Poslední červnový víkend patřil na mosteckém autodromu druhému ročníku The Most Historic Grand Prix. Největší pozornost zaslouženě budily monoposty Formule 1. Na startovní listině se letos objevilo neuvěřitelných 12 formulí vyrobených v letech 1975 až 19

projít na článek