Mostecký autodromu si mohou vyzkoušet běžkaři i psí spřežení

Velký závodní okruh mosteckého autodromu se v úterý 24. ledna promění v pěší, běžeckou či lyžařskou magistrálu. V době od 09:00 do 16:00 hodin si každý může vyzkoušet zasněženou dráhu dlouhou 4,2 kilometry ujít, oběhnout či objet na běžkách. Zpestřením pak bude ukázka jízdy psího spřežení.

projít na článek

Na mosteckém autodromu se prohánělo psí spřežení a běžkaři

Po celé úterý přijížděli lidé do areálu mosteckého autodromu. Využili jedinečné možnosti zdolat zasněžený velký závodní okruh pěšky či na běžkách. Řadu z nich také přilákalo psí spřežení musherky Soni Svobodové z Cínovce na Teplicku. Tažena na saních svým

projít na článek

Autoshow tradičně zahájí novou sezonu na autodromu

Tradiční akcí The Most AUTOSHOW, v pořadí už pátou, zahájí v neděli 16. dubna mostecký autodrom novou sezonu. Hlavní program od 09:00 do 18:00 hodin tvoří volné jízdy s vlastním vozem po závodní dráze či taxijízdy ve speciálech řízených zkušenými piloty.

projít na článek

Na autodromu si dají sraz majitelé vozů BMW, historicky poprvé

Do areálu autodromu v Mostě se v neděli 28. února sjedou majitelé vozů BMW. Historicky první sraz milovníků celosvětově oblíbené značky aut tradičního německého výrobce na severu Čech je premiérou i pro mostecký závodní okruh.

projít na článek

Minibikové týmy mohou na autodromu testovat techniku

Mostecký autodrom nabízí další novinku. Na dvoukilometrovém malém okruhu s asfaltovým povrchem v areálu polygonu mohou otestovat techniku minibikové týmy. Premiérovým termínem celodenního testování je pondělí 8. května. Zájemci se mohou přihlásit na tel.

projít na článek

Na autodromu si dají sraz majitelé a milovníci škodovek

Mostecký autodrom čeká na konci září invaze vozů značky Škoda. Jejich majitelé s rodinnými příslušníky, přáteli a fanoušky úspěšné tuzemské automobilky se sjedou do areálu autodromu v sobotu 23. září. „Účastníci srazu se mohou těšit na bohatý doprovodný p

projít na článek