MOTTO 16. ROČNÍKU JE "POD KŮŽÍ"

16. ročník divadelního snění se blíží! Těšíme se na vás od 24. 5. do 30. 5. 2024! POD KŮŽÍ. Tak zní téma letošního ročníku. Dostáváme se do bezprostřední vzájemné blízkosti, dochází k přímé konfrontaci, k doteku. Inscenace, které v rámci programu nabídneme se vám vtisknou do srdce i pod kůži. Těšit se můžete na inscenace Švandova divadla, Divadla Na zábradlí, Městských divadel pražských, A studia Rubín nebo Činoherního klubu a mnoha dalších. Hlavní divadelní program i letos doplníme koncerty, představeními pro děti, besedami a divadelními projekty nejmladší generace tvůrců a tvůrkyň (nejen) z České republiky. Samozřejmou součástí je i Ostravská sekce s inscenacemi Národního divadla moravskoslezského, Divadla Petra Bezruče, Komorní scény Aréna a dalších. Na viděnou v květnu!

projít na článek

MARTA DANCINGEROVÁ – TVÁŘ ŠESTNÁCTÉHO ROČNÍKU

Nejen z ostravských billboardů na Vás bude v příštích měsících upírat svůj uhrančivý pohled herečka Marta Dancingerová, která se stala letošní záštitou festivalu. Vzhledem k tomu, že téma nebo chcete-li motto šestnáctého ročníku zní POD KŮŽÍ, rozhodli j

projít na článek

Organizace výuky od 7. 12. 2020

Od 7. 12. bude výuka na gymnáziu probíhat podle 3. stupně PES. V prezenční výuce se budou střídat kromě žáků nižšího gymnázia také třídy 1. – 3. ročníku vyššího gymnázia. V týdnu od 7. do 11. 12. a v pondělí 21. 12. a úterý 22. 12. se výuky budou účastnit

projít na článek

Přírodovědné praktikum

V úterý 23. 10. 2018 si žáci septimy, 3. ročníku, sexty a 2. ročníku vyzkoušeli měření pH různých nápojů s využitím moderní digitální technologie.

projít na článek

Seznamovací pobyt 1. ročníku

Na začátku je potřeba se seznámit, a proto každoročně v prvních týdnech nového školního roku podstupují žáci primy a 1. ročníku tzv. seznamováky.

projít na článek

Projektový den 3. ročníku

Počasí i epidemiologická situace láká k tomu trávit školní dny venku. Ve středu 16. září se žáci 3. ročníku s některými žáky septimy zúčastnili projektového dne v Zoo Na Hrádečku.

projít na článek