Možnost čerpání příspěvku od zaměstnavatele na pronájem lodě

Příspěvek od zaměstnavatele na pronájem lodě Příspěvek můžete využít na částečnou, nebo úplnou úhradu pronájmu. Jaký je postup 1. Rezervujete si termín na vybrané lodi a do objednávky uvedete i údaje k vystavení faktury pro úhradu z fondu. 2, Fakturu ve formátu pdf můžeme zaslat Vám a Vy ji předáte zaměstnavateli, anebo [...] The post Možnost čerpání příspěvku od zaměstnavatele na pronájem lodě appeared first on Pobytové lodě.

projít na článek

Na moře vyplouvají lodě bez kapitána.

To co se zdálo býti dalekou budoucností je již tady a na moře začínají vyplouvat první lodě bez kapitánů. Článek na Forbes k přečtení zde. The post Na moře vyplouvají lodě bez kapitána. appeared first on Plavidla.cz.

projít na článek

Základní pravidla plavby co byste měli vědět, než vyplujete

Základní pravidla plavby Lodě, k jejichž řízení nepotřebujete žádné oprávnění, mají zákonem danou maximální rychlost 15 km/h. Dovednosti, které pro plavbu budete potřebovat, lze shrnout do tří bodů: Zvládnout řízení lodě Poznat plavební znaky Umět se vyh

projít na článek

Dárkové poukázky

Hledáte vhodný dárek pro své bližní (nejen) na Vánoce? Darujte poukázku na: zájezd kamkoliv do světa kurz potápění s přístrojem seznamovací ponor v bazénu Pokud dostáváte bonusy od svého zaměstnavatele formou příspěvku na dovolenou, zájezd, lázně či jin

projít na článek

Zaměstnavatelé nemají zájem o zaměstnance postižené exekucí

Také zažíváte při hledání zaměstnání, že jste odmítání, protože jste po pravdě při přijímacím pohovoru přiznali, že máte exekuci na plat? Zaměstnavatelé odmítají tyto lidi přijímat do práce. Prý jsou pro ně příliš drazí.

projít na článek

Poukazy k prodeji

Nabízíme možnost nákupu voucherů na pronájem karavanů. ObjednatVíce informacíDarujte svým blízkým nevšední zážitek z dovolené s karavanem!

projít na článek