Možnost zadání ceny včetně DPH

Možnost zadání ceny včetně DPH Plátcům DPH se občas hodí možnost zadávat cenu položky na faktuře včetně DPH – typicky v situaci, kdy se faktura platí hotově a potřebujete, aby výsledná částka byla „zaplatitelná”. Naučili jsme proto robota trik, který nejlépe ilustruje toto video: Možnost zadání ceny včetně DPH Výpočet DPH při použítí této pomocné funkce provádíme podle § 37, odstavec 1) Zákona o DPH.

projít na článek

Změna v žádání OČR pro osoby OSVČ - stav k 02.04.2020

Vážené kolegyně a vážení kolegové, Ministerstvo průmyslu a obchodu včera večer změnilo způsob žádání o ošetřovné na děti a závislé osoby pro OSVČ. Všechny informace jsou na webu ministerstva.

projít na článek

Rossmánek: Produkty péče o děti za výhodné ceny

Čekáte v nejbližší době nový přírůstek do rodiny nebo už máte nějakého prťouse doma? Pak se zapojte do věrnostního programu Rossmánek a získejte možnost nákupu kvalitních produktů pro péči o děti za výhodné ceny. Jak na to?

projít na článek

Elektronická evidence tržeb (EET) ve Fakturoidu

Elektronická evidence tržeb (EET) ve Fakturoidu Aktuální EET bylo plošně zrušeno 1. 1. 2023. Od 1. března začíná druhá vlna EET a dnes představujeme, jak bude evidování fungovat. Zda se vás týká zkontrolujete v tabulce. Zadání certifikát

projít na článek

Přiznání daně z příjmů fyzických osob za rok 2016

Přiznání daně z příjmů fyzických osob za rok 2016 Rok se s rokem sešel a my jsme pro vás opět připravili možnost vygenerovat si přiznání ve formátu pro elektronické podání, včetně přehledu pro ČSSZ. Funkce je určena především živnostníkům, kteří uplat

projít na článek

Master Sealer laminátor

Funkční vstupní model s vynikajícím poměrem ceny a výkonu. Další přírůstek do rodiny Igepa Master. Vlastnosti Rychlé a snadné nakládání laminačních a lepicích fólií. Masivní provedení, snadná manipulace - na kolečkách. Možnost upgradu.

projít na článek