MŠ, ZŠ hudební program Poklad písniček od našich babiček

Dne 10.11. 2023 nás navštívil profesionální varhaník Martin Kubát s hudebním programem „Poklad písniček od našich babiček“. Zábavnou formou děti seznámil s vážnou hudbou. Pan Kubát učí děti vnímat hudbu, ukazuje že hudbou se dá vyjádřit nálada, pohladit po duši. Děti si zazpívaly několik dětských písniček, které již zpívaly naše babičky a doprovodily je pohybem dle pana Kubáta. The post MŠ, ZŠ hudební program Poklad písniček od našich babiček appeared first on Základní škola logopedická a Mateřská škola logopedická Choustníkovo Hradiště.

projít na článek

Opravdový poklad v KD Poklad

KD Poklad se s naším gymnáziem během dne otevřených dveří 30. března podělil o mimořádně cenný hudební nástroj, který ukrývá společenský sál porubského kulturního domu.

projít na článek

Hudební nauka hravě a prakticky

V hodinách hudební výchovy pravidelně zpíváme a hrajeme na hudební nástroje. Někteří žáci si nosí vlastní nástroje z domova.

projít na článek

Kokořínské hudební slavnosti so 15.8.

V sobotu 15.8. probíhají na návsi v Kokoříně Kokořínské hudební slavnosti. Od 11 - 16 hodin si můžete vychutnat zvuky dechové hudby. Těšíme se na Vaši návštěvu!     Zdraví Jarošovi

projít na článek

Hudební nástroje s sebou

Jestli umíte hrát na nějaké hudební nástroje, tak neváhejte a vezměte je s sebou:)

projít na článek

Kam směřují naše cesty? Den poezie 2017

V útulném prostředí Knihovny města Ostravy v Opavské ulici se i letos uskutečnil recitační večer našich studentů, pořádaný v rámci celorepublikového festivalu Den poezie. Tento festival probíhá každoročně na různých místech České republiky v průběhu listo

projít na článek