MUDr. Alena Frašková

Moje cesta k praktickému lékařství nebyla přímá. Začínala jsem v nemocnici v Kolíně na oddělení nukleární medicíny. Jako praktická lékařka pracuji od roku 2013. S rodinou bydlím v Pečkách, mám tři děti, z nichž už jsou dvě dospělé. Ve volném čase velice ráda čtu, baví mě také světová kinematografie. S rodinou rádi poznáváme Česko, často na kole. MUDr. Alena Frašková Vzdělání a praxe absolventka 2. lékařské fakulty Univerzity Karlovy interní kmen atestace ze všeobecného lékařství při IPVZ postgraduálního vzdělávání ve zdravotnictví praxe v oboru všeobecné lékařství od roku 2013 Členství Česká lékařská komora Společnost všeobecného lékařství při České lékařské společnosti J. E. Purkyně Sdružení praktických lékařů ČR Článek MUDr. Alena Frašková se nejdříve objevil na Doktor Vokrouhlík.

projít na článek

PRÁZDNINOVÝ PROVOZ 2013

Během prázdnin ordinujeme pouze dopoledne od 8,00 do 12,30...... 1.7. - 3.7. MUDr Kolář st. a MUDr Kolář ml...... 8.7. - 10.7. MUDr Kolář ml. ..... 15.7. - 17.7. MUDR Kolář st. a MUDr Kolářová ..... 22.7. - 26.7. dovolená ..... 29.7. - 31.7

projít na článek

Změna pracovní doby MUDr Kolářová a MUDr V.P. Kolář

Od 19.11.2014 dochází ke změně pracovní doby MUDr Kolářové a MUDr V.P. Koláře. MUDr Kolářová nebude ordinovat ve středu a MUDr Kolář V.P. bude ve středu ordinovat již od rána.

projít na článek

Dovolená MUDr VP Kolář a MUDr Marie Kolářová

MUDr VP Kolář a MUDr Marie Kolářová mají od 27.2. do 8.3. dovolenou. MUDr Kolář Vladimír ordinuje podle své pracovní doby

projít na článek

Alena Bányaiová pro Bulletin advokacie

Alena Bányaiová napsala článek Návrh nového stavebního zákona experiment pro vzduchoprázdno do Bulletinu Advokacie 7-8/2020. Bulletin advokacie 7-8_2020 The post Alena Bányaiová pro Bulletin advokacie appeared first on bvlaw.cz.

projít na článek