Muficzech.cz finally going Live with completely redesigned pages

Dear all, it took us more time than we expected to redesign replatform our Muficzech website. Finally, we can present the new website to you. Continue readingMuficzech.cz finally going Live with completely redesigned pages The post Muficzech.cz finally going Live with completely redesigned pages appeared first on Muficzech.

projít na článek

New Zealand adventure

Finally, we processed all the pictures from our pre-Covid adventure in New Zealand Continue readingNew Zealand adventure The post New Zealand adventure appeared first on Muficzech.

projít na článek

Japanese adventure

This time we experienced active volcanos on Kyushu island Continue readingJapanese adventure The post Japanese adventure appeared first on Muficzech.

projít na článek

Adventure to Mayan world

Guatemala offers everything for keen travellers - ancient Mayan cities lost in the jungle, abundant wildlife Continue readingAdventure to Mayan world The post Adventure to Mayan world appeared first on Muficzech.

projít na článek

Zavírám obchod na DAX s RRR 1:5. LIVE Trading

Zdravím Traders, v úterý jsme v živém vysílání našli setup dle Swing strategie na DAX do shortu. Dnes je pátek a cena se dostala k významnému supportu. Ve videu jsem zaznamenal zavření obchodu. Klikněte sem a přihlaste se na Swing webinář. Doufám, že t

projít na článek

Ke kafíčku č.50: zážitek sAleš Loprais Dakar Live

Sice pozdě, ale přeci musíme zveřejnit jeden skvělý zážitek, který pomohl rodině z Rakvic, které aktivně hledáme finance na rekonstrukci domu, aby mohl fungovat pro dívku s handicapem. A jednou z našich aktivit byl i zážitek s Aleš Loprais Dakar Live.

projít na článek