Můj ovčák Vlk - Vlček

Tak jsem se rozhodla, že přece jen zavzpomínám na mého kamaráda Vlka- Vlčka, který byl prostě kámoš, co bude se mnou napořád. Paní Romaně za hezký příběh děkujeme.

projít na článek

Pes s očima duchů Australský ovčák

První vrch narozený v České republice byl oproti cizině až roku 2002. Ale za tu krátkou dobu, co se u nás chovají, se stali Australští ovčáci velmi oblíbení. Australský ovčák je pes s velmi citlivou povahou a na to je důležité myslet při jeho výcviku. Maj

projít na článek

Shetlandský ovčák

Rasa vyšlechtěná na Schetlandských ostrovech vypadající jako malá kolie. Na ostrovech najdeme malé ovce a Shetlandské poníky. Jejichž ovčáckým psem byla právě Scheltie. Předpokládá se, že toto plemeno vzniklo zkřížením dlouhosrstých kolií s domácími psy.

projít na článek

Myslivecké šaty krátký rukáv dezén Vlček

Tričkovina s potiskem dle výběru Vyberte si potisk v galerie zdePokud si objednáte obrázek dle nabídky nebo vlastní, cena je 30 Kč do velikosti 15 X 15 cm, větší 50 KčThe post Myslivecké šaty krátký rukáv dezén Vlček first appeared on Textil Vlček.

projít na článek

Myslivecké šaty dlouhý rukáv dezén Vlček

Tričkovina s potiskem dle výběru Vyberte si potisk v galerie zdePokud si objednáte obrázek dle nabídky nebo vlastní, cena je 30 Kč do velikosti 15 X 15 cm, větší 50 KčThe post Myslivecké šaty dlouhý rukáv dezén Vlček first appeared on Textil Vlček.

projít na článek

Myslivecké body šaty dlouhý rukáv dezén Vlček

Tričkovina s potiskem dle výběru Vyberte si potisk v galerie zdePokud si objednáte obrázek dle nabídky nebo vlastní, cena je 30 Kč do velikosti 15 X 15 cm, větší 50 KčThe post Myslivecké body šaty dlouhý rukáv dezén Vlček first appeared on Textil Vlček.

projít na článek