Mustang Mach-E dojede z mnoha evropských metropolí k nejbližšímu moři na jedno nabití

Více lidí než kdy jindy vyráží na letní výpravy po Evropě v automobilu poháněném elektřinou. Prodeje elektromobilů totiž meziročně vzrostly o více než 50 procent. Přinejmenším majitelé nového Mustangu Mach-E se přitom nemusí obávat, že jim radost z letní dovolené zkazí obavy z nedostatečného dojezdu.

projít na článek

Ford Mustang Mach-E Rally: První Mustang, který žije na asfaltu a hraje si v blátě

S příchodem Fordu Mustang Mach-E® Rally pozná svět novou podobu dynamiky a ovladatelnosti elektromobilů.

projít na článek

Ford Mustang Mach 1 je zde, připraven udělat rozruch na evropských závodních okruzích

Ford zahájil dodávky nového Mustangu Mach 1 evropským zákazníkům. Ze všech variant Mustangu, které se v Evropě kdy oficiálně nabízely, je Mach 1 nejvýrazněji orientován na sportovní jízdu na závodním okruhu.

projít na článek

Strhující elektrická dynamika: Ford představuje ultimátní Mustang Mach-E GT

Ford zahajuje prodej modelu Mustang Mach-E GT se speciálně naladěným pohonem, podvozkem MagneRide® a specifickými brzdami i pneumatikami. Novinkou je také jízdní režim Untamed Plus.

projít na článek

Nejnovější členové stáje Mustangů vyrazili do Goodwoodu, ve světové premiéře se představil Mustang Mach-E Rally

Ford v Goodwoodu předvedl v dynamické premiéře vozy Mustang GT3 a Dark Horse. Do legendárního kopce se vydala také úplná elektrická novinka inspirovaná rallye: Ford Mustang Mach-E Rally. V dynamické premiéře se ukázal rovněž nový, na dobrodružství připrav

projít na článek

Noví řidiči se připravují na elektrickou budoucnost – a Ford Mustang Mach-E jim v tom pomáhá

Mnoho žáků autoškol, kteří v dnešní době usedají za volant poprvé, bude po získání řidičského průkazu řídit pouze elektromobily. Tři autoškoly v Norsku a jedna v Nizozemsku vedou revoluci ve výcviku řidičů „generace E“ a jako ideální vůz pro své studenty

projít na článek