Muž nechal na mostě kufry s lidskými ostatky. Policie po něm pátrá

Na visutém mostě ve městě Bristol na jihozápadě Anglie se našly dva kufry s lidskými pozůstatky. O nálezu dnes informovala britská policie. Identita obětí je nejasná, píše stanice BBC News.

projít na článek

Britská policie řeší nález kufrů s lidskými pozůstatky. Na most je o půlnoci taxíkem dovezl ‚podezřelý muž‘

Na visutém mostě ve městě Bristol na jihozápadě Anglie se našly dva kufry s lidskými pozůstatky. O nálezu ve čtvrtek informovala britská policie. Identita obětí je nejasná, píše stanice BBC News.

projít na článek

Líšeňské ostatky

Hercum šmercum! Srdečně zveme na Líšeňské ostatky, průvod i tancovačku v Dělňáku! 18.února 2023 https://fb.me/e/2Eb058pQy The post Líšeňské ostatky first appeared on Divadlo Líšeň.

projít na článek

Hledaného dezinformátora Zítka zadržela policie na Slovensku, utíkal dva měsíce

Policie na Slovensku zadržela hledaného dezinformátora Pavla Zítka, informoval server Seznam Zprávy. Policie po něm pátrala zhruba dva měsíce. Zítko byl hledaný, protože se nedostavil k soudu v Chomutově, kde se měl zpovídat z šíření poplašné zprávy.

projít na článek

Úspěchy na Okresním kole Zeměpisné olympiády v Mostě

Dne 21. února 2024 se žáci z 6. a 9. třídy naší školy zúčastnili okresního kola Zeměpisné olympiády v Mostě.   V kategorii pro 6. třídy se Janu Švěcovi podařilo získat úctyhodné 6. místo. Ve stejné kategorii se umístil na krásném 20. místě Miroslav Lucák

projít na článek

NASKLADNĚNÍ: Pouta - Policie - Nerez

Pouta - Policie - Nerez Kvalitní policejní pouta jsou vyrobena z vysoce odolné nerezové oceli, která je zdravotně nezávadná a nezpůsobuje kožní alergie. Splňují vysoké pevnostní požadavky meziná

projít na článek