My ostatní

The post My ostatní first appeared on Nejlepší české vtipy.

projít na článek

iOS 18 ChatGPT nestačí, zkusí i ostatní včetně Google Gemini

iOS 18 ChatGPT bude využívat v případech, kdy si sám systém neporadí. Mohl by ale přivolat i ostatní modely a to včetně Google Gemini. The post iOS 18 ChatGPT nestačí, zkusí i ostatní včetně Google Gemini first appeared on Appliště.

projít na článek

Bulharský lev

Název lev se pro bulharskou měnu používá od roku 1881. Takto se označují i ostatní balkánské měny v Rumunsku a Moldavsku. Platidlo je v desítkové soustavě, mince se nazývají stotinky, naopak bankovky lev.

projít na článek

Ostatní skleněné figurky

Vyrábíme také skleněné figurky Krakonošů, Švejků, rybářů a doktorů. Na individuální poptávku při větší objednávce není problém vyrobit prakticky cokoliv.

projít na článek

Ivermektin

Ivermectin je antihelmintikum používané na léčbu vlasovců. Je vhodný v případě, že u vašeho zvířecího miláčka byli diagnostikováni například gastrointestinální oblí červi, plicnivky, svrab, vši, střečci, ostatní červi. Preparát je k dostání v injekční, ta

projít na článek

Skotská klapouchá kočka

Tato kočka je jiná než ostatní, a to díky svým uším. Skotská klapouchá kočka má uši ohnuté dopředu s kulatými špičkami. Kromě toho ji charakterizuje výborná povaha.

projít na článek