„Mým snem je vyrábět léčiva pro lidi,“ říká výrobce veterinárních medikamentů L. Bittner

Společnost Bioveta, která vyrábí veterinární léčiva, má téměř stoletou historii. Původně státní podnik prošel před dvaceti lety privatizací a dnes vyváží své výrobky do celého světa. Velkým snem generálního ředitele a spolumajitele společnosti Libora Bittnera, je kromě dalšího rozvoje Biovety založení nové společnosti, která by vyvíjela léčiva pro lidi. Řekl to v pravidelném pořadu Zet Light.

projít na článek

Mezinárodní shromáždění evropských veterinárních komor GA FVE

Jihomoravská obec Zaječí 15. až 18. června 2023 hostila mezinárodní shromáždění evropských veterinárních komor GA FVE – zastřešující veterinární asociace z 38 zemí Evropy. Bioveta, největší český výrobce veterinárních léčiv, se stala hrdým partnerem akce.

projít na článek

Naočkovaný úspěch z Hané

Z vyčerpaného podniku vyrostl v Biovetě světový výrobce veterinárních vakcín. Teď se chystá očkovat lidi.

projít na článek

Ředitel společnosti Bioveta, a. s., Ing. Libor Bittner, převzal zlatou pamětní medaili VFU

15. 10. došlo k předávání zlatých pamětních medailí v rámci oslav 100. výročí Veterinární a farmaceutické univerzity v Brně. Jednu ze zlatých pamětních medailí obdržel také ředitel společnosti Bioveta, a. s., Ing. Libor Bittner.

projít na článek

Již druhá letošní návštěva veterinárních lékařů z Bulharska

V posledním zářijovém týdnu se v Biovetě uskutečnila již druhá návštěva veterinárních lékařů z Bulharska. Jednalo se o klienty firmy Lekoom, která je v této balkánské zemi hlavním partnerem Biovety a současně jednou z největších a nejstarších bulharských

projít na článek

IV. kongres veterinárních asociací

Produktový manažer, doktor Zajíc, přijal pozvání na IV. kongres veterinárních asociací, kde jako reprezentant Biovety přednášel v buiatrické sekci.

projít na článek