Mýty a Fakta

Vítejte v našem novém e-shopu specializovaným na elektronické cigarety. U nás najdete:   Kvalitní výrobky od prověřených výrobců. Servis všech těchto výrobků. Poradenství v jak pro začátečníky tak pro pokročilé. Naše zkušenosti na trhu od roku 2011.

projít na článek

TISK A PAPÍR: Mýty a fakta

Pokud jde o suroviny získávané z udržitelných zdrojů, samotné obnovitelné zdroje a míru recyklace, je evropský papírenský průmysl světovým lídrem. I přesto se s papírem a udržitelností tisku stále pojí... Článek TISK A PAPÍR: Mýty a fakta napsal SVVL.

projít na článek

Ed a Lorraine Warrenovi: skuteční lidé a případy

V tomto článku si probereme dva nejslavnějších americké vyšetřovatele paranormálních jevů. Jaké to byly osobnosti? A co nám o nich mohou prozradit nejslavnější výzkumy, které se dostaly až na stříbrné plátno? Oddělme spolu mýty a fakta o manželech Warreno

projít na článek

Myčka nádobí

Myčky a mýty kolem nich: co se říká a není pravda? Mýty a myčky nádobí, aneb co se často říká...

projít na článek

15. Vědecké mýty o hmotné podstatě mozkového řízení těla

Vědecké mýty o podstatě mozkového řízení funkcí těla Vědecká medicína a biologie mají základní problém nejen s vysvětlením podstaty a původu života, ale také s tím, jak vlastně vznikají a probíhají hmotné projevy těla jako celku i jeho jednotlivých částí

projít na článek

Záhada domu 276 | dokumentární film

Dokument o vyšetřování v domě č. 276. Co odhalí fakta a esoterik, který přijal pozvání našeho týmu? To se dozvíte v tomto dokureality filmu.

projít na článek