Na cestách Coromandel

Ahoj přátelé v dalším díle našeho blogu vám ukážeme v rychlosti poloostrov Coromandel, HotWater Beach a Cathedral Cove..videiko je kratší protože jsme z té krásy zapomněli točit :)) ahoj a pěkný den.

projít na článek

Hana Čapková – NA CESTÁCH

Zveme Vás na výstavu obrazů mladé turnovské výtvarnice Hany Čapkové, která probíhá až do konce března 2023 v prostorách Galerie Granát v Turnově. Hana Čapková je studentkou gymnázia v Turnově. Jak sama na sebe prozrazuje je jí 17 let. V posledních dvou le

projít na článek

Last Trip in South Island

Po dvou měsících těžké dřiny na vinici nás čekaly 3 týdny na cestách napřič Jižním ostrovem. Teď se můžete přidat k naší výpravě. Sprcha nebo pohodlný spánek nás během těchto dní nepotkaly, ale užili jsme si je jak se dalo.

projít na článek

Kazatelský kvartet na cestách

V týdnu od 3.4. do 11.4.2011 se vydal Kazatelský kvartet na evangelizační cestu na Moravdu do Drnholce, na Slovensko do Nového mesta nad Vahom a Urbanova. Dále pak do Nadlaku, Severinu a Svaté Heleny v Rumunsku.

projít na článek

Videonávod na přípravu čaje v láhvi

Láhve na přípravu čaje jsou ideální na cesty a vyjma klasické přípravy čaje se skvěle hodí také k macerování. Inspirujte se naší přípravou a dopřejte si lahodný čaj všude na cestách a v přírodě.

projít na článek

Produktivita s Danem Gamrotem

Jak si efektivně organizovat práci, nastavit priority a udržet soustředění? Dan Gamrot nedávno tyhle otázky zodpověděl v příjemném videorozhovoru s Adamem Bártou. Mluvil ale taky obecně o své profesní cestě na volnou nohu nebo nomádských cestách s rodinou

projít na článek