Na co návod?

Je pom rn b frac34;n , frac34;e koup me-li si n jakou techniku, nedostaneme ji v jednou kuse, tedy zkompletovanou a p ipravenou tak k okam frac34;it mu pou frac34;it . S velkou pravd podobnost se u frac34; i v m stalo, frac34;e jste si n co koupili a dostali to v n kolika kusech. m frac34; nemysl m, frac34;e by to bylo rozbit napadr . Prost se leccos rozd l na v ce st , co frac34; m jak pro v frac12;robce, tak i pro obchodn ky a vesm s i pro n s z kazn ky sv j praktick frac12; v frac12;znam. Rozlo frac34;en technika se toti frac34; sp e poskl d do men ho obalu, se kter frac12;m se pak l pe manipuluje, ve kter m se nep ev frac34; krom doty n ho v frac12;robku i spousta zbyte n ho vzduchu nebo v frac12;pl ov ho materi lu. A to jedin , co se v podobn frac12;ch p padech mus dodr frac34;et, je fakt, frac34;e mus b frac12;t p jemce t to techniky schopen si ji poskl dat. Proto frac34;e by si nikdo nekoupil n co, co by nedal dohromady, a dod v n takov skl danky spolu s mont rem, kter frac12; by to zprovoznil, by se obvykle prodra frac34;ovalo a v frac12;robek by se st val nekonkurenceschopn frac12;m. A tak na inec dostane v n kolika kusech t eba travn seka ku. Nebo j zdn kolo. Nebo mobiln telefon, do kter ho se p ed jeho pou frac34;it m mus vlo frac34;it karta a baterie. A podobn se daj po dit t eba i aut ka na d lkov ovl d n , televizory atd. A co pro n s echy b frac12;valo a dodnes ur it mnohdy st le je t je typick v podobn frac12;ch p padech? A co na nAtilde; s cizinci obvykle nikdy nech pali? frac12;e jsme si po nali a ur it i po n me jako Homer Simpson v jedn z epizod o t to frac34;lut rodince, kde stav l krb. Prost vyjmeme v echny doru en sou sti on techniky a skl d me si ji, dokud ji neslo frac34; me. A teprve ve chv li, kdy by se n m to nepoda ilo, sah me po p ilo frac34;en m n vodu. Prost n m to obvykle ned a jsme zast nci n zoru, frac34;e to mus me d t logicky dohromady sami a ten n vodu je zbyte n zdr frac34;ov n . A pokud se n m povede dos hnout spln n kolu, tedy smontov n takov techniky, n vod vlastn v bec nevyu frac34;ijeme. Co frac34; by se asto nem lo d t, ale d je se to. A ani j rozhodn nejsem v tomto v frac12;jimkou. Článek Na co návod? se nejdříve objevil na Comito.

  • Web: Comito
  • Aktualizace: 12.9.2024
projít na článek

Bakaláři

Vážení rodiče, ve snaze modernizovat a zefektivnit komunikaci mezi školou a Vámi rozšiřujeme Vaše možnosti o další komplex elektronických nástrojů systému Bakaláři. Věříme, že pro Vás bude práce ve webovém prostředí portálu Bakaláři přínosná a uživatelsk

projít na článek

X_Ke každému produktu dárek

Vzhled a rozložení aktualit můžete upravit v modulu Designer (návod). Ke každé aktualitě stejně jako jinému obsahu můžete přiřadit zajímavý náhledový obrázek (návod). 

projít na článek

Video návod – Jak se plete vánočka

Tohle je můj podrobný a polopatický návod, jak si doma uplést vánočku ze všech možných kombinací pramenů. Ať už pletete klasiku ze šesti nebo z devíti, určitě se mrkněte i na ty méně tradiční. Vůbec to není složité!

projít na článek

Detailní návod pro svatební dekoraci aut

Příspěvek Detailní návod pro svatební dekoraci aut pochází z Vezmemese.cz

projít na článek

Filtry pro e-mail

Pro všechny uživatele naší služby mailbox, jsme připravili návod na vytváření filtrů e-mailů přes webové rozhraní. Je možné zde vytvářet různá pravidla pro příchozí poštu jako je filtrování spamu, přeposílání e-mailů, nebo třeba automatickou odpověď v dob

projít na článek