Na erekcích záleží

Ženám by to sice mohlo připadat vcelku nepochopitelné, ale je to zkrátka tak. Pokud mužům o něco opravdu jde, pak o to, aby byli vždy dostatečně potentní. Muži touží po tom, aby podávali při sexu vždy dokonalé výsledky a aby měli nejlépe dost takzvaných mužných sil i tehdy, když nemají po ruce partnerku a mají si tak udělat dobře sami. Erotické potěšení je pro muže skutečně důležitým potěšením, které si nemíní odpírat, a proto často nemyslí na nic jiného. Ale když ona není taková výkonnost typická vždy a pro všechny. Není snad jediného trochu staršího muže, který by doposud nepoznal nějaké to selhání. Těžko bychom hledali muže, který mohl mít sex vždy, kdy na něj pomyslel. A to z toho banálního důvodu, že se někdy nemusí mužské přirození ztopořit právě tehdy, kdy by tomu tak mělo být. Erekce prostě nejsou nikdy jisté. Leccos je může negativně ovlivnit a způsobit, že se zkrátka sex nekoná, ani kdyby pro něj jinak byly jen ty nejideálnější podmínky. A když pak dochází k selháním opakovaně, dokáže to vést i k hodně nepříjemnému rozčarování. A co se s tím dá dělat, dá-li se s tím tedy vůbec ještě něco dělat? Věřte mi, že je jenom jediný způsob, kterým se dají slabé erekce zdokonalit. A tím je používání skutečně zabírajících přípravků na podporu právě oné slabé erekce. Když muži prostě nedokážou podávat při sexu žádoucí výkony, musí to zkusit s využitím něčeho, co je dokáže podpořit. Není jiné cesty. A pro jaký přípravek se rozhodnout, aby to nebyl jenom další důvod k nespokojenosti? Mnoha mužům prokazuje skvělou službu generická Viagra. Prostě si pořizují dostupné přípravky z ‚příbuzenstva‘ originální Viagry, o jejímž významu nikdo nepochybuje, a tím si zajišťují erekce, jimiž dokážou sebe i své partnerky plně uspokojit. A všichni víme, že takové uspokojení se stojí za to. Je to lepší než většina jiných možných potěšení. Článek Na erekcích záleží se nejdříve objevil na Stará Tiskárna.

projít na článek

Vrh B

  Pes je jak otevřená kniha. Záleží jen na nás , jak moc jsme ochotni naučit se v něm číst….  

projít na článek

Jak na správnou přípravu čaje? Na každé minutě záleží

Každý druh čaje má navíc svůj vlastní charakter, aroma a také zdravotní přínosy. Proto si zaslouží náležitou péči při jeho přípravě. 

projít na článek

Schází vám sex?

Každý z mužů má své priority. A to, co pro něj znamená nejvíc, touží mít. Ale zatímco se to někdy vydaří, někdy má takový muž třeba i naprostou smůlu. Protože lidé obvykle nemívají všechno, co si přejí, ani kdyby si to přáli sebevíc. A tak si muži napříkl

projít na článek

Pozdrav zbrněnského PORGu podzim 2023

Záleží nám na tom, abyste pravidelně dostávali informace o aktuálním dění ve škole. Myslíme, že je důležité seznamovat rodiče s tím, co máme na PORGu úspěšně za sebou, čím právě žijeme a co nového nás čeká. Prohlédněte si náš nový čtvrtletník.

projít na článek

Slabá erekce není neštěstí

Jak se rozezná potentní muž s kvalitními erekcemi od muže, kterému v tomto ohledu štěstí zrovna nepřeje? Možná i na první pohled, podíváme-li se jim na kalhoty nebo případně tam, kde by kalhoty měli mít, určitě ale podle toho, jak se takoví muži cítí. Pro

projít na článek