Na hranici přežití – Solo Normandie

Letošní premiéra jachtaře Milana Koláčka ve třídě Figaro byla skutečně tvrdá. Závod Solo Normandie, který zahájil letošní francouzský šampionát v sólovém jachtingu, odstartoval v pátek 17. března v poledne v Granville.

projít na článek

Drsná premiéra pro jachtaře Milana Koláčka

Letošní premiéra Milana Koláčka ve třídě Figaro je více než tvrdá. Závod Solo Normandie odstartoval v pátek 17.3. v poledne. Na startu bylo 24 jachtařů. Proti přesile Francouzů se postavili dva Britové a po jednom startujícím ze Švýcarska a Česka. Po konz

projít na článek

Nový gravelbike Rocky Mountain Solo Carbon

Kanadský Rocky Mountain přichází s novým gravel bikem, který nese jméno svého předchůdce Solo. Rocky Mountain nabízel Solo ve verzi s hliníkovým rámem, nově přichází i s verzí v karbonu. Solu nechybí nic, co odolný gravel potřebuje.

projít na článek

gravel Rocky Mountain Solo Alloy 50

Gravel biky frčí a kanaďan není pozadu. Rocky Mountain Solo Alloy 50 je dostupnější brácha karbonové verze se stejnými vychytávkami!

projít na článek

Rocky Mountain Solo Carbon

Je libo gravel? Pure gravel? Rocky Mountain Solo Carbon je čistokrevný gravel zrozený pro nekonečná dobrodružství! Montážní příprava, kam se podíváš umožňuje vybavit tenhle gravel nespočtem brašen a doplňků.

projít na článek