Na Lipně pokračuje mistrovství Evropy třídy RS Feva

Lipno přichystalo na neděli pro závodníky dvouposádkové mládežnické lodní třídy RS Feva skutečně drsné podmínky. Teplota kolem 5 C, vítr kolem 10 m/s a občasné sněhové přeháňky a na programu čtyři rozjížďky, to byly podmínky, které zvládli jen ti nejodolnější.

projít na článek

Mistrovství Evropy třídy RS Feva na Lipně

Na mistrovství Evropy mládežnické třídy RS Feva to pro české barvy zacinkalo jak v absolutním pořadí, tak ve všech kategoriích. Do první desítky celkového pořadí ze 79 lodí se vešlo hned pět českých posádek.

projít na článek

Mistrovství Evropy v jachtingu – třída RS Feva

Jachetní klub Černá v Pošumaví se připravuje na největší jachtařskou akci letošního roku na našem území. Juniorské mistrovství Evropy - VT Project RS Feva European Championship a doprovodný mezinárodní závod lodní třídy RS Aero - Pivovar Cvikov Czech RS A

projít na článek

Mistrovství České republiky v jachtingu tříd RS – Crown Cup 2020

Od 20. do 24. 8. bylo na Lipně v Černé v Pošumaví rušno. Mistrovství České republiky zde odjely lodní třídy RS Feva pro mládež, dvouposádková RS500 a skify RS700. Třída RS Aero jela závod Českého poháru.

projít na článek

Mistrovství Evropy třídy Fireball – stříbro pro Českou republiku

Od neděle 25. do pátku 31. května se na Lipně v Černé v Pošumaví jelo mistrovství Evropy třídy Fireball za účasti 47 lodí ze sedmi zemí. Odjelo se všech deset plánovaných rozjížděk navzdory předpovědi, která slibovala větru jen málo. Nakonec si závodníci

projít na článek

Mistrovství ČR na Lipně

O prodlouženém víkendu 4.–6. 7. se v Černé Pošumaví konalo mistrovství České republiky dvouposádkové třídy Fireball a juniorské třídy Cadet. Třídy Létající Holanďan a 29er odjeli Český pohár.

projít na článek