Na návštěvě u Besi

Výprava na sever se chýlí ke konci. Po psech se mi docela zastesklo a tak jsem s radostí přijala pozvání na návštěvu u majitelů Besi. Články paní Romany a její příhody s fenkou bernského salašnického psa znáte z našich stránek.

projít na článek

Besi alias Gina z Psí boudy

Moc nás těší, že můžeme zveřejnit soutěžní příspěvek naší kamarádky Besinky a její paničky Romany. Z jarní soutěže o krmiva od firmy Salač.

projít na článek

Tvářička - Jak se stát tváří firmy Jan Salač

Gina ze Psí boudy - Besi a její panička Romana Ormandy, vám to prozradí. Fena bernského salašnického psa zdobí nyní nabídkový katalog firmy Jan Salač a můžete se s ní potkat na různých kynologických akcích. Čtěte její příběh.

projít na článek

Geneva Watch Days 2023  hodinářská událost léta zve k návštěvě

Pomalu se blížíme do poloviny roku a máme za sebou takové hodinkové svátky a akce jako Watches Wonders, Time to Watches a Inhorgentu. Léto se zdá být okurkovou sezonou, kdy všichni řešíme, kde příjemně strávit prosluněné dny, zregenerovat a nabrat nové s

projít na článek

Na návštěvě u Totora. Rozhovor s oporami Studia Ghibli

Totoro, Kiki, Howl... Chtěli jste se někdy přiblížit animovaným světům Studia Ghibli? Já ano. A teď jsem měl příležitost udělat rozhovor se dvěma jeho oporami. Přímo v Tokiu.

projít na článek

Péče o zdraví štěněte

Pravidelné návštěvy u veterináře jsou nejdůležitější věcí, kterou můžete pro své milované štěně udělat. Jeho zdraví je závislé na tom, aby bylo včas očkováno dle harmonogramu. Očkovací průkaz Vám vystaví veterinář při první Vaší návštěvě.  Další pokračová

projít na článek