Na sbírku pro hospic jste přispěli rekordní částkou

Do letošní sbírky "Koláč pro hospic" přispěli lidé částkou 498 330 Kč a pochutnali si celkem na 4 857 koláčích. Přímo ve Šlapanicích pak dárci přispěli rekordní částkou 61 891 Kč! Sbírka poběží do 31. října 2023 online. Oblastní charita Rajhrad zároveň zve na koncert brněnského pěveckého sboru VOX IUVENALIS, který se bude konat 19. 10. 2023 od 19.00 v Benediktínském klášteře v Rajhradě.  

projít na článek

Koláč pro hospic - tradice, která chutná 

Hospic zajišťuje pacientům péči, úlevu od bolesti a důstojnost v závěru jejich života. Dárci mohou letos podpořit lůžkový a mobilní hospic v Rajhradě 4. října 2023 na již tradiční sbírce Koláč pro hospic.

projít na článek

Běh pro Hospic sv. Alžběty v Brně

V sobotu 15. června 2024 se uskuteční již sedmý ročník Běhu pro Hospic sv. Alžběty. Rádi přivítáme účastníky všech věkových kategorií, kteří mohou strávit příjemný sportovní den a zároveň podpořit péči o nevyléčitelně nemocné v závěru života.

projít na článek

Deutsche Bank urovnává rekordní žalobu na Epsteina za obchodování se sexem ve výši 75 milionů dolarů

Otevři svou mysl Deutsche Bank urovnává rekordní žalobu na Epsteina za obchodování se sexem ve výši 75 milionů dolarů Zesnulý Jeffrey Epstein byl klientem banky Deutsche Bank, která věděla o jeho zločinech týkajících se obchodování se sexem a pedofilie.

projít na článek

Poutní maraton opět podpoří Hospic svatého Jiří

V sobotu 22. června se v Chebu uskuteční 15. ročník unikátního Poutního maratonu. Tato akce, která spojuje sportovní nadšence a podporuje paliativní péči, je benefičním happeningem zaměřeným na zlepšení povědomí o zdraví a podporu Hospice Sv. Jiří v Chebu

projít na článek

PAN PETR UŽ MÁ KONEČNĚ POTŘEBNÝ VOZÍK DOMA!

Panu Petrovi byl 18.09.2020 předán lehký skládací elektrický vozík eThrone. O den později se s Petrem setkal člen Rady našeho spolku Pavel Badač. Péťa je velký sympaťák a hodný kluk. Jsme rádi, že se nám společnými silami konečně podařilo ulehčit mu alesp

projít na článek