Na start se připravují i Martin Prokop a Ondřej Klimciw

Martin Prokop Benzina Orlen Team DAKAR 2021 i Klimciw Racing / Škodovkou na Dakar pokračují v přípravě na ostrý strart letošní pouštní rally. Covid testy byly v pořádku a jezdci se svými týmy si vyzvedli techniku. Následovaly přejímky a shakedown. A dnes již celé startovní pole čeká krátký prolog, který určí pořadí na startu do první etapy.

projít na článek

Martin Prokop finišuje přípravy na Dakar 2020

Dnes v Praze na tiskové konferenci představil oficiálně Martin Prokop posádky týmu MP-Sports pro letošní Rallye Dakar 2020. V neděli 5. ledna 2020 se v Saudské Arábii, v městě Jeddah, postaví na start největší a nejznámnější rallye světa, také dvě posádky

projít na článek

Martin Prokop sedmý na Abu Dhabi Desert Challenge 2019

závodě Abu Dhabi Desert Challenge, po dramatickém průběhu Martin Prokop s Viktorem Chytkou obsadili sedmé místo! Poslechněte si, co k tomu říká přímo Martin Prokop.

projít na článek

Martin Prokop na skvělém pátém místě v Qatar XC Rally 2018

Martin Prokop s navigátorem Davidem Pabiškou dokončil Qatar Cross Country Rally 2018, čtvrtého závodu MS v crosscountry rally na výborném pátém místě celkové klasifikace. Průběh soutěže nejlépe ukáže sám pilot Martin Prokop ve videu a fotoreportáži.

projít na článek

Martin Prokop v Polsku čtvrtý.

Martin Prokop s Janem Tománkem dokončili Baja Poland na čtvrtém místě celkové klasifikace a v průběžném pořadí šampionátu jim patří aktuálně třetí příčka.

projít na článek

Martin Prokop se loučil s Dakarem 2017

Martin Prokop se rozloučil s letošním Dakarem a chce se vrátit příští rok.

projít na článek