Na trať nyní nemohou, Buggyra závodí tedy virtuálně

Prvním podnikem na okruhu Blackwood GP v pátek odstartoval virtuální šampionát ve hře Live for Speed, pod hlavičkou Buggyra Racing. Oba hlavní závody vyhrál Isaac Price, mistr světa v iRacing.>> Video záznam závodu v článku <<

projít na článek

Mičánek Motorsport powered by Buggyra míří na Hungaroring

V Maďarsku na Hungaroringu se již tento víkend napíše letošní poslední kapitola pohárového klání ESET V4 Cupu. Tým Mičánek Motorsport powered by Buggyra vyšle na trať, známou z kalendáře seriálu Grand Prix Formule 1, pětici jezdců, která postupně zasáhne

projít na článek

THE MOST BUGGYRA SPEED FESTIVAL

THE MOST BUGGYRA SPEED FESTIVAL se koná v rámci výročí padesáti let značky BUGGYRA, a to v neděli 03.11.2019 na Autodromu Most, tak si prosím rezervujte toto datum ve svých diářích. K vidění bude veškerá technika týmu Buggyra Racing.

projít na článek

Buggyra odkryla karty a vytáhla trumfová esa

Zatímco ještě na konci minulého týdne řešil motoristický svět, zdali se tým Tatra Buggyra Racing a Buggyra Zero Mileage Racing vůbec zúčastní Rally Dakar 2021, dnes je jasno. Buggyra nebude v Saúdské Arábii chybět, ba co víc, jede opravdu velké bomby!

projít na článek

Po pravém dakarském testu převládají u Buggyry dobré pocity!

Tým Tatra Buggyra Racing se vrátil z desetidenního náročného testování v Tunisku, během kterého byl naplno odstartován i projekt Buggyra Academy. Na všechny zúčastněné nyní čeká důkladné vyhodnocení Tuniské mise.

projít na článek

Buggyra v Mostě představila hned čtyři speciály

Tým Buggyra Racing má za sebou tradiční předsezonní testování na mosteckém okruhu. Veškerá pozornost byla upřena na nový závodní speciál Buggyra VK 50 s nímž do nové sezony vstupuje Adam Lacko.

projít na článek