Na turbíně, 4. část

U nás na Turbíně (blog) autor: Mamoš Tenhle blog prošel zaručeně aspoň jedním orosením. Buď u něho orosený vypiju, nebo se u něho orosím, než ho napíšu, nebo se orosíte vy, až si ho přečtete! A nejlepší by bylo, kdybyste si k němu taky dali orosený. I. várka Dal jsem si závazek! Zjistil jsem, že dneska píše blog už každej kretén. Jenom já ne. Tak jsem se do toho pustil, abych tento nedostatek co nejrychlej napravil. Můj blog bude hlavně o Turbíně a o všech, co tam choděj. Protože Turbína je naše hospoda, paluša, pajzl, díra. My se tam s kamarádama scházíme, my tam lijeme a debatujeme o různých věcech. O sportu, o počasí, o rybách, o politice, o moderním umění ale hlavně o kundách a kozách našich holek. Prostě ráj na Zemi. Že budu psát, a pravidelně, za to může Věrka. Všude vykládala, že neumím nic pořádnýho pravidelně. Protože jsem alkoholik, kterej žádnou pořádnou pravidelnost nezvládne. Alkoholik pravidelně leje, pravidelně močí, jakž takž pravidelně sere a blije a pravidelně je na plech, ale rozhodně pravidelně nespí a pravidelně nechodí do práce. Tak jsem si dal tenhle pravidelnej zkurvenej závazek, že budu psát tenhle blog o Turbíně a o nás, co tam chodíme. Aby Věrka věděla, kde pořád jsem. V bezpečí a s dobrejma lidma. A že nemusí hned strkat ruku do mixéru, když se chvílu zdržím. Tímhle blogem se brzo ukáže, jestli jsem fakt vylitej a tupej. Anebo ne. Tak mně držte palce. Začínám!!! . 4. Volby 2017 Po volbách jsme řešili na Turbíně, že v týhle republice vlastně bydlí samí čuráci. Jinak řečeno, otroci, který chtěj dělat v Babišově fabrice, posraní fašouni, který se bojej dvanácti přistěhovalců, co sem dohromady došli, a staří komouši bez péra, který potřebujou, aby všechno bylo všech, protože si nic nedokážou zařídit ani vymyslet sami. Prostě čuráci! Naštěstí nám sem ty svý ubohý rypáky nestrkaj, a tak můžem v klidu sedět, glgat škopky a bavit se o holkách a nepotřebujeme k tomu ani koblihu od Babiše, ani bodygardy od šikmovokýho ochránce pravýho češství, ani žádnýho posranýho komouše tady nemusíme přebalovat. Tady je pořád ještě klid. Poslední ostrov svobody. Tak klidně dojdite. Jestli teda nejste čuráci. Anebo jestli máte taky někde takovej svobodnej ostrov bez čuráků, tak gratulujem. A napište, že je vám taky fajn. To potěší.The post Na turbíně, 4. část first appeared on Komediograf.cz.

projít na článek

Na turbíně, 5. část

U nás na Turbíně (blog) autor: Mamoš Tenhle blog prošel zaručeně aspoň jedním orosením. Buď u něho orosený vypiju, nebo se u něho orosím, než ho napíšu, nebo se orosíte vy, až si ho přečtete! A nejlepší by bylo, kdybyste si k němu taky dali orosený

projít na článek

Letní část přípravy úspěšně zvládnuta, vyhlížíme sníh na ledovcích

Letní část přípravy uzavřela dvě soustředění ve Špindlu.

projít na článek

Les Bor - skutečná historie očima periodik, část 3. (1901-1914)

Třetí část článku o objektivní historii lesa Bor nás zavede do začátku dvacátého století. Co se ve slavném lese tehdy odehrálo za zajímavosti, které skončily v dobovém tisku? Pojďme se na ně podívat spolu s panem Jaromírem Jindrou.

projít na článek

ALFA-V LINE Chrom 115 Čiré Sprchové dveře jednokřídlé s pevnou stěnou v rovině (95+20)

Cena: 10 340 KčŠířka: 115 cmdveřní část 95 cm, pevná část 20 cm.Rozměr dveří lze navíc díky nastavitelným profilům "upravit" na každé straně o 2 cm. U šířky dveří 115 cm je tak montážní otvor: 113 - 117 cm. Vstupní otvor: 80 cm.

projít na článek

ALFA-V LINE Chrom 135 Čiré Sprchové dveře jednokřídlé s pevnou stěnou v rovině (95+40)

Cena: 10 860 KčŠířka: 135 cmdveřní část 95 cm, pevná část 40 cm.Rozměr dveří lze navíc díky nastavitelným profilům "upravit" na každé straně o 2 cm. U šířky dveří 135 cm je tak montážní otvor: 133 - 137 cm. Vstupní otvor: 80 cm.

projít na článek