NA VETMEDICA – VETFORUM 2018 ZAZNAMENALA BIOVETA VELKÝ OHLAS

Úspěchem skončila naše prezentace na 14. ročníku této největší veterinární akce v Polské Lodži. Veletrhu, jehož byla v tomto roce Bioveta oficiálním partnerem, se zúčastnilo o minulém víkendu téměř 1 200 lékařů a řada dalších návštěvníků.

projít na článek

BIOVETA ZÍSKALA OCENĚNÍ NA NEJVĚTŠÍ VETERINÁRNÍ AKCI ROKU V POLSKU!

Ve dnech 22. a 23. dubna 2017 se konal pod záštitou ministryně zemědělství v polské Lodži XIII. Veletrh veterinární medicíny VetMEDICA společně se VII. ročníkem Kongresu VetFORUM.

projít na článek

Bioveta veterinář roku 2018

V sobotu 9. 3. 2019 proběhl galavečer Koně na Žofíně 2019. Součástí večera bylo i předání ceny Bioveta Veterinář roku 2018.

projít na článek

Bioveta, a. s. oslavila se zaměstnanci 100. výročí od založení společnosti

Už neuvěřitelných 100 let působí Bioveta a. s. na trhu veterinárních léčiv. I přes tvrdou konkurenci se Bioveta řadí k předním výrobcům na trhu a své produkty vyváží do více než 90 zemí světa. Toto významné jubileum oslavili zaměstnanci Biovety 20. 9. 201

projít na článek

Bioveta, a.s. – Generální partner Veterinárního reprezentačního plesu, Žofín, 13. 1. 2018

Společnost Bioveta, a.s. Ivanovice na Hané byla Generálním partnerem Veterinárního reprezentačního plesu, který pořádala Komora veterinárních lékařů České republiky v prostorách novorenesančního paláce Žofín v Praze v sobotu 13. ledna 2018.

projít na článek

Zemědělské výstavy v Kyjevě se zúčastnila i Bioveta

V letošním roce je Bioveta na Ukrajině hodně vidět. Lidé se s ní mohou setkat jak na veterinárních kongresech a výstavách, tak i na školeních, které Bioveta sama pořádá. Naposledy se Bioveta představila na zemědělské výstavě v Kyjevě.

projít na článek