Na východ od slunce na západ od ráje

Na východ od slunce a na západ od měsíce je kouzelná norská pohádka, plná dobrodružství, lásky a magie. Příběh nás zavede do světa, kde trollí královna unesla mladého prince a odvedla ho do hradu, kde slunce vychází na východě a měsíc zapadá na západě. Naštěstí se prince zamiloval do statečné dívky, která se nebojí výzev, a rozhodla se ho zachránit. S pomocí kouzelných bytostí a své odvahy se dívka vydává na nebezpečnou cestu za svým milovaným a musí překonat mnoho překážek, než se dostane na hrad a zachrání svého prince. Tuto pohádku jsme pro vás připravili jako zážitkovou audio verzi, kterou můžete poslouchat kdykoli a kdekoli. Nechte se unést do magického světa pohádek, plného neuvěřitelných bytostí a dobrodružství, které vás pohltí a nebudete chtít, aby skončilo. Poslechnutí této pohádky je skvělým způsobem, jak strávit čas s rodinou a přáteli, a také se může stát skvělým způsobem, jak si odpočinout a zrelaxovat se. Přestože je tato pohádka určena zejména pro děti, má mnoho kouzel, které osloví i dospělé. Poslechnutí pohádky může být velmi uklidňující a pomoci vám vyhnat stres z vašeho hektického života. Takže si udělejte pohodlí, uvařte si čaj a nechte se unést do světa, kde je vše možné a kde se sny stávají skutečností. Tuto pohádku jsme připravili pro všechny milovníky pohádek a pro ty, kteří si chtějí užít příběh plný dobrodružství, lásky a kouzel. Nečekejte a poslechněte si tuto kouzelnou pohádku zdarma, ať už se rozhodnete poslouchat ji sami, nebo ji sdílet s vašimi nejbližšími. The post Na východ od slunce na západ od ráje first appeared on Zvukové knihy.cz.

projít na článek

To je východ

The post To je východ first appeared on Nejlepší české vtipy.

projít na článek

Slunce

The post Slunce first appeared on Nejlepší české vtipy.

projít na článek

Slunce, seno a

The post Slunce, seno a… first appeared on Nejlepší české vtipy.

projít na článek

Východy a západy slunce

Denní doba má pro myslivce velký význam. Určuje, kdy a co smí lovit. V našem článku přinášíme informace o aktuálních časech západu a východu slunce a o denní době. Údaje jsou každý den aktualizovány.

projít na článek

25.3.2023 - Podcast Divokej západ o pěstounské péči

V jubilejní dvacáté epizodě podcastu Divokej západ se dozvíte zásadní informace o pěstounské péči. Vedoucí oddělení sociálně-právní ochrany dětí Krajského úřadu Karlovarského kraje Miluše Merklová vám poví, jaké podmínky musíte splňovat, abyste byli vhodn

projít na článek