NABÍDKA 20% SLEVA NA SERVIS TISKÁREN

Nabídka 20% sleva na servis tiskáren Chceme dál šetřit Váš drahocenný čas i peníze. Již se nebudete muset starat o servis vaší tiskárny nebo kopírky. Při uzavření servisní smlouvy jsme pro Vás připravili stálou slevu 20% na práci našeho servisního střediska Jaké výhody Vám to přinese? naše znalost vašich potřeb vám přinese úsporu času a financí rychlost poskytovaných servisních služeb, smluvní partneři mají přednost. prodloužení životnosti tiskáren a předcházení neočekávaným závadám. v rámci profylaxe mechanické části tiskárny diagnostikujeme a upozorníme na blížící se možné problémy pokud při čištění zjistíme nutnost výměny některých náhradních dílů, tuto skutečnost konzultujeme se zákazníkem. Servis záruky na opravy poskytujeme záruku v délce 3 měsíců na nové komponenty použité na opravy tiskáren poskytujeme záruku 6 měsíců Kontaktujte náše obchodní oddělení a my připravíme návrh podle vašich potřeb. The post NABÍDKA 20% SLEVA NA SERVIS TISKÁREN appeared first on Tonery, tiskárny, kopírky | prodej, pronájem, servis | Print Smart.

projít na článek

Servis tiskáren a kopírek zdarma....

Pro naše zákazníky, kteří pravidelně odebírají spotřební materiál k provozu tiskáren nebo kopírek máme zvláštní nabídku...O zařízení se nemusí vůbec starat.... stačí zavolat na naše telefonní číslo, nebo poslat e-mail, a oprava nebo profilaxebude zcela zd

projít na článek

SERVIS TISKÁREN DOPORUČUJE

Prašnost U tiskáren se obvykle jedná především o jejich pravidelné čištění (odprášení) s důrazem na doprovodné kontroly nejvíce namáhaných součástí těchto přístrojů, které podle předchozích zkušeností mohou být nejčastějším zdrojem možných závad a poruch.

projít na článek

Vánoce 2007 s CZECHIA.COM - sleva 50% + dárky

AKCE - sleva 50% na nové www programy + dárek USB disk 1 GB se sw ZPS 10

projít na článek

Sleva na domény každý týden

Registrujte TLD domény výhodněji! Sledujte nás na Facebooku a neunikne vám žádná sleva!

projít na článek

Sleva na zabezpečení domén SSL EV certifikátem

Zvyšte bezpečnost stránek, získejte zelený adresní řádek a zvyšte tržby. 15% sleva + USB ZDARMA.

projít na článek