Nabídka práce, brigády

Nabídka práce na Valašsku a ve Zlínském kraji. Volné pracovní pozice ve velkých firmách i menších provozech. Také brigády a výpomoc The post Nabídka práce, brigády appeared first on Region Valašsko.

projít na článek

Víkendový výcvik Červená Řečice

3.-5.11.2023 proběhlo víkendové brigádní cvičení v Červené Řečici na Pelhřimovsku, kde měli členové brigády k dispozici dva bývalé zemědělské objekty. Pátek byl ve znamení příjezdů, v sobotu a v neděli se již psovodi nadšeně pustili do práce se svými p

projít na článek

ONLINE AKČNÍ NABÍDKA

Upozornění: U tohoto obsahu je vyžadován JavaScript. Článek ONLINE AKČNÍ NABÍDKA se nejdříve objevil na ORIFLAME ČR A SK.

projít na článek

Speciální nabídka pro nováčky v katalogu č.12

Speciální nabídka pro nováčky v katalogu č.12/2017 - v připadě registrace v katalogu č.12/2017 a podání objednávky v hodnotě 399 Kč po slevě obdrží nováček ZDARMA Řasenku The ONE No Compromise (kód 33222).

projít na článek

Ergonomie práce u počítače

V poslední době se soustředím na správnou ergonomii práce u počítače. Proč? Každý z oboru grafiky, IT a programování by si měl uvědomit, že dlouhodobá práce za počítačem má velký vliv na naše zdraví.

projít na článek

NABÍDKA STROJŮ S RYCHLOU DODACÍ LHŮTOU

Stáhnout (PDF, Neznámý) Stáhnout (PDF, Neznámý) The post NABÍDKA STROJŮ S RYCHLOU DODACÍ LHŮTOU appeared first on Strojimport.

projít na článek