Nabídka služeb Certifikace výrobků TZÚS, s.p.

V dalším bloku tématických článků s popisem nabídky služeb členů CQS se nyní budeme věnovat CERTIFIKACI VÝROBKŮ. Dnešní příspěvek je od našeho člena TZÚS - Technický a zkušební ústav stavební, s.p.

projít na článek

Nabídka služeb Zkoušení u TZÚS, s.p.

Představujeme Vám nabídku služeb s oblasti ZKOUŠENÍ u našeho člena TZÚS Praha, s.p. - Technický a zkušební ústav stavební Praha, s.p..

projít na článek

Nabídka služeb Certifikace výrobků EZÚ, s.p.

V dalším bloku tématických článků s popisem nabídky služeb členů CQS se nyní budeme věnovat CERTIFIKACI VÝROBKŮ u našeho člena EZÚ - Elektrotechnický ukušební ústav, s.p.

projít na článek

Nabídka služeb Certifikace výrobků TZÚ, s.p.

V dalším bloku tématických článků s popisem nabídky služeb členů CQS se nyní budeme věnovat CERTIFIKACI VÝROBKŮ. Dnešní příspěvek je od našeho člena TZÚ - Textilní zkušební ústav, s.p.

projít na článek

Seminář pro výrobce a uživatele stavebních výrobků

TZÚS Praha, s.p., člen sdružení CQS připravuje Seminář pro výrobce a uživatele stavebních výrobků opatřených označením CE ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 305/2011/EU (CPR), kterým se stanoví harmonizované podmínky pro uvádění stave

projít na článek

Zákaznický den Inspekčního orgánu pro oblast betonáren

TZÚS Praha, s.p., člen sdružení CQS připravuje Zákaznický den Inspekčního orgánu pro oblast betonáren. Akce se bude konat dne 10. 09. 2015. S příspěvky vystoupí odborníci z řad TZÚS Praha, s.p. a po každém příspěvku bude prostor k diskuzi nad jednotlivými

projít na článek