NABÍDKA STAVEBNÍHO RECYKLÁTU

Stavební recyklát …oprava polních cest, drenáže Recyklát se vyrábí ze stavebních sutí, které obsahují kameny, beton, cihly, tašky a keramické výrobky. Vzniká přímo v Odpadovém centru Petrůvky, které disponuje skládkou pro tyto druhy odpadu s kapacitou 30 000 tun. Stavební suť, ze které recyklát pochází, je do Odpadového centra přijímána přímo od občanů, ze sběrných dvorů, nebo od právnických osob, tedy stavebních firem. O každém takovém příjmu odpadu existuje elektronický a písemný záznam, včetně prohlášení původce odpadu o jeho nezávadnosti nebo protokolu o laboratorní zkoušce. Tím je prokázáno, že recyklát, který z tohoto odpadu vznikne, lze bez jakýchkoli rizik použít nejen k finální rekultivaci skládky komunálních odpadů, ale také pro úpravy jiných staveb, např. obecních komunikací: polních cest a pod dláždění chodníků, nebo pro odvodnění terénu drenážemi. Recyklát z Odpadového centra Petrůvky není škodlivý pro životní prostředí, což dokládají i laboratorní testy provedené po drcení materiálu. Případným zákazníkům tyto dokumenty pro případnou budoucí kontrolu stavby ze strany státních orgánů rádi poskytneme. Cena pro obce a jejich občany je stanovena na 60 Kč/t bez DPH. Tato cena je platná pro všechny tři frakce, ze kterých si může zájemce libovolně vybrat podle svých potřeb. Jedná se o frakce 0-16, 16-63 a 63-150. Toto označení je shodné s rozměry jednotlivých částí dané frakce v milimetrech. Součástí ceny není nakládka manipulátorem. Cena za nakládku je stanovena na 900 Kč za jednu motohodinu stroje (bez DPH). Bližší informace a objednávku recyklátu a nakládky lze dohodnout s vedoucím OC Petrůvky, tel.: 724 936 887, e-mail: [email protected].  

projít na článek

Recyklované nebo vyrobené z recyklátu?

Otevřel jsem si účet v bance. Banka mi poslala platební kartu. Vcelku běžná rutina. Ale to, co jsem dostal, není jen tak obyčejná platební karta. Je to recyklovaná platební karta. Na první pohled tedy něco, co by mě mělo ujistit v tom, jak udržitelně smýš

projít na článek

Skupinová nabídka

Dovolujeme si Vás upozornit, že pro skupiny v počtu 8 a více osob, máme připravenou skupinovou nabídku o 8 hlavních chodech, ze které si každý může vybrat. The post Skupinová nabídka appeared first on Maitrea.

projít na článek

EIA: Metodická pomůcka MMR k navazujícímu řízení ke stažení

Ministerstvo pro místní rozvoj ČR vydalo v listopadu 2016 metodickou pomůcku k navazujícím řízením ve smyslu zákona o posuzování vlivů na životní prostředí vedeným podle stavebního zákona. Metodika nahrazuje pokyn odboru stavebního řádu Ministerstva pro m

projít na článek

Velikonoční nabídka 6.-8.4.

The post Velikonoční nabídka 6.-8.4. appeared first on Klub EX.

projít na článek

Pracovní nabídka

Hledáme pracovníky pro ostrahu pasáže v Praze Stodůlky. Pracovní doba 17 22 hod, mzda 110,- Kč čistého. Vhodné jako přivýdělek po práci. Kontakt sz či email: [email protected] Příspěvek Pracovní nabídka pochází z I.B.S.A. - czech, s.r.o.

projít na článek