Nabídka zájezdu do Skotska

Sekce anglického jazyka JGPT ve spolupráci s CK Školní zájezdy pro vás připravila na září 2019 nabídku studijně-vzdělávacího zájezdu do Skotska. Připravte si plaveckou i turistickou výstroj, letos se vydáme na unikátní výpravu za krásami severní části Velké Británie. Čeká na nás Lochnesská příšera, okouzlující ostrov Skye s tuleni, skotské Highlands s nejvyšší horou Ben Nevis, hlavní město Edinburgh, kde navštívíme skotský parlament, univerzitní St. Andrews a mnoho dalších zajímavostí a památek. Před námi je spousta skvělých zážitků!

projít na článek

Informativní schůzka k zájezdu do Skotska

Prosíme účastníky zájezdu do Skotska, aby se dostavili v pondělí 2. 9. 2019 v 9:40 hod. do jídelny školy na informativní schůzku. Poskytnuté informace se budou týkat pokynů k odjezdu, pravidel chování a bezpečnosti, vybavení atd. Účast nutná, děkujeme.

projít na článek

Zimní zájezd do Alp

​Milí studenti, opět se po letech vracíme s nabídkou zimního zájezdu do Alp. Zájezd se bude konat v prosinci a je určený všem žákům 2.-4. ročníků, kteří se zúčastnili LVK. Jedná se doplňkový lyžařský výcvikový kurz a je možné si s sebou vzít jak lyže,

projít na článek

Zájezd do Velké Británie 2019

Začátek nového školního roku si studenti Jazykového gymnázia Pavla Tigrida opět zpestřili studijním vzdělávacím pobytem ve Velké Británii. Letos jsme vyrazili na námořní výpravu do Skotska, které se účastnilo 47 zdatných námořníků.

projít na článek

Jazykový pobyt studentů gymnázia ve Skotsku

Divoká příroda, krvavá historie, záhada Loch Ness. Zájezd pětačtyřiceti studentů Gymnázia Dačice do Skotska provázela nemalá očekávání. Řekla bych, že se naplnila. Až na lochneskou příšeru, kterou nikdo neviděl.

projít na článek

Last minute nabídka podzimních kurzů 2023!

Last minute nabídka podzimních kurzů 2023! Výuka prezenční formou nebo online! Obsadte poslední volná místa! Objednejte si kurz ZDE Příspěvek Last minute nabídka podzimních kurzů 2023! pochází z Jazykové kurzy Praha

projít na článek