Načerpejte energii hned po ránu!

Správný start do nového dne je důležitý, protože ovlivní to, v jakém duchu celý den prožijete. Nechte se inspirovat 5 tipy, jak hned po ránu načerpat maximum energie!

projít na článek

Jak se ráno vykopat z postele? Zapomeňte na kávu!

Taky máte občas problém se vykopat z postele a nejradši byste se tam uhnízdili na dalších sto let? Pokud patříte stejně jako my k nočním sovám, které si rády pospí, máme pro vás pár osvědčených tipů, jak po ránu načerpat energii a donutit se vstát.

projít na článek

Předvánoční promoakce firem Cemio a GS

Srdečně zveme na prezentaci výrobků firem Cemio a GS. Načerpejte inspiraci k vánočním dárkům a využijte speciálního bonus navíc. Termíny: 14.12., 15.12., 18.12., 20.12., 21.12.2017 Těšíme se na Vaší návštěvu.

projít na článek

Jak reagovat na zvyšující se ceny energií v bytových domech?

Společným tématem bydlících, statutárů i správců bytových domů je dnes aktuální téma – úspory energií. Jak reagovat na zvyšující se ceny energií v bytových domech proto bylo námětem semináře SBD Pokrok. Cílem bylo seznámit zástupce bytových domů s trendy

projít na článek

Zastropování cen energií. Koho se bude týkat a na jak dlouho bude zastropování cen platit?

Vláda schválila nařízení, které stanovuje pravidla pro zastropování cen energií. Současně zrušila příspěvek na elektřinu, plyn a teplo (tzv. úsporný tarif) pro příští rok. Ten nahradí podpora s vyšší finanční alokací ve formě zastropování cen energií. Zdr

projít na článek

Zlepšete si doma energii

8 rychlých tipů z Feng Shui, které zlepší energii ve vašem domově

projít na článek