Nachmelená opice, Krnov

Pivovar s netradičním názvem Nachmelená opice pochází z Krnova. Pokud ho ještě neznáte, v následujícím textu se dozvíte to nejdůležitější. Nachmelená opice – rodinný podnik pod taktovkou mladé generace Slezské město Krnov se nachází nedaleko Bruntálu a Opavy v Moravskoslezském kraji. A právě to se stalo domovem minipivovaru (tj. podniku s maximálním výstavem 10 000 [] The post Nachmelená opice, Krnov first appeared on Seznam pivovarů.

projít na článek

Zažít město jinak

Zažijte s námi Krnov jinak! Přijďte se pobavit i Vy a ochutnat moderní gastronomii ve městě, kde jsme doma. Jedná se o již 5. ročník sousedské slavnosti s názvem Zažít Krnov jinak. Událost je pořádána krnovskými nadšenci ale i místními podniky a my bychom

projít na článek

06/2022 Budeme dodávat tramvaje do Prahy!

KOS Krnov společně se svými partnery v alianci TWT (Pragoimex, Čtěte více Článek 06/2022 Budeme dodávat tramvaje do Prahy! se nejdříve objevil na KOS.

projít na článek

06/2023 Máme za sebou úspěšný audit HSD ČD a.s.

KOS Krnov úspěšně absolvoval zákaznickýaudit HDS ČD a.s. pro jednotlivé Čtěte více Článek 06/2023 Máme za sebou úspěšný audit HSD ČD a.s. se nejdříve objevil na KOS.

projít na článek

09/2022 Budeme opravovat dvojkolí pro ČD Cargo

KOS Krnov uzavřel smlouvu se zákazníkem ČD Cargo, která zahrnuje Čtěte více Článek 09/2022 Budeme opravovat dvojkolí pro ČD Cargo se nejdříve objevil na KOS.

projít na článek

Připravte se na rok Ohnivé Opice

Pravidelně každý rok se mění rozvržení Feng shui energií v prostoru. Změna energetického vzorce nastává s příchodem nového Feng shui roku, jehož začátek letos vychází na pondělí 8. února 2016. Příchod nového Feng shui roku je velká událost doprovázená řad

projít na článek