Nadstandardní rezidenční bydlení vlastní zelenou terasou | Praha 6

Nadstandardní byt obklopený zelenou terasou, situovaný v 1.NP rezidence, která se nachází v rezidenční čtvrti pár kroků od prestižní čtvrti Hanspaulka a je v přímém sousedství s Kotlářkou či Juliskou. Vila disponuje výtahem, kamerovým systémem a podzemními garážemi.

projít na článek

Nadstandardní rezidenční bydlenís vlastní zahradou | Praha 6

Návrh interiéru a částečných dispozičních úprav apartmánu o rozloze 145 m2 s výhledem na chrám sv. Víta, s 255 m2 zahradou, s 80 m2 terasou a garážovým stáním.

projít na článek

Nadstandardní rezidenční bydlenís vlastní zahradou | Praha 6, Hanspaulka

Návrh interiéru a částečných dispozičních úprav apartmánu o rozloze 175 m2 s výhledem na chrám sv. Víta, s 255 m2 zahradou, s 80 m2 terasou a garážovým stáním.

projít na článek

Nadstandardní rezidenční bydlenís výhledem na chrám sv. Víta | Praha 6

Návrh interiéru a částečných dispozičních úprav apartmánu o rozloze 145 m2 v druhém nadzemním podlaží s výhledem na chrám sv. Víta, s 25 m2 terasou a garážovým stáním.

projít na článek

Nadstandardní rezidenční bydlenís výhledem na chrám sv. Víta | Praha 6, Hanspaulka

Návrh interiéru a částečných dispozičních úprav apartmánu o rozloze 175 m2 v druhém nadzemním podlaží s výhledem na chrám sv. Víta, s 25 m2 terasou a garážovým stáním.

projít na článek

Pronájem bytu 3+1 103 m2, Praha 2 Vinohrady, Mánesova

Pronájem bytu 3+1 103 m2, Praha 2 Vinohrady, Mánesova Pronájem bytu 3+1 103 m2, Praha 2 Vinohrady, Mánesova Kompletně zrenovovaný nadstandardní byt s jižně orientovanou terasou a novým zařízením a nábytkem, situovaný ve 3. patře kompletně zrekonstruovan

projít na článek