Nadzvukové auto BLOODHOUND SSC využívá zkušenosti společnosti Renishaw s 3D tiskem

Renishaw, jedna z předních britských technologických firem spolupracuje na vývoji prototypu vozidla Bloodhound SSC, které se v létě 2015 pokusí překonat magickou rychlost 1 000 mil za hodinu (přibližně 1609 km/h).

projít na článek

Renishaw produces a prototype nose tip for the BLOODHOUND Supersonic car

Renishaw, one of the UK’s leading engineering technologies companies, is contributing its knowledge in additive manufacturing to create key prototype parts for the BLOODHOUND Supersonic Car, which will attempt to break the 1,000 mph speed barrier during S

projít na článek

Charakteristiky v případových studiích se společností Renishaw

Případové studie jsou výborným prostředkem k vybudování a posílení značky i pověsti v povědomí široké veřejnosti. Jestliže jste úspěšně použili řešení společnosti Renishaw a rádi byste svoje zkušenosti představili, rádi o vás uslyšíme.

projít na článek

RLD10 Bez interního interferometru

Interferometrický lineární odměřovací systém RLE společnosti Renishaw. Kombinuje jednoduchost a výkon unikátního systému vláknové optiky společnosti Renishaw s použitím specifických optických konfigurací.

projít na článek

Výroba dílů pro elektrické a hybridní vozy využívá ověřené schopnosti řízení procesu systémů Equator™ od Renishaw

Když navštívíte stánek společnosti Renishaw na veletrhu EMO Hannover 2019, uvidíte zde několik systémů Equator kontrolujících řadu součástí motorů a převodovek pro elektromobily a hybridní automobily. Jde o stejné díly, k jejichž kontrole se systémy Equat

projít na článek

Cookies guide

Objevte, jak používáme soubory cookie k obohacení vašich zkušeností s webem společnosti Renishaw.

projít na článek