Nahlédněte s námi do provozů místních firem - tentokrát ve Frýdlantském výběžku

Exkurze za poznáním do provozů firem a dílen mistrů řemeslníků jsou dočasně zakázané. Nic nám ale nebrání nahlédnout do těchto inspirativních míst prostřednictvím fotografií. S trochou štěstí máme naději, že se do těchto míst znovu brzy vrátí nadšené pohledy zvídavých návštěvníků. Třeba to budete právě Vy. Vítejte v česko-polském příhraničí, krajině, kde prostřednictvím místních obyvatel ožívá fantazie, zručnost a řemeslné mistrovství.

projít na článek

Exklusivně do provozů firem, 25. červen OBRAZEM

S laskavým svolením vedení tradičních firem na Jablonecku a v blízkém okolí jsme měli příležitost nahlédnout pod pokličku jejich provozů.

projít na článek

Nahlédnutí do provozů firem na Jablonecku, 25. 06. 2019

20.05.2019 - Srdečně Vás zveme na další díl poznávacího výjezdu do firem, který se uskuteční v úterý 25. června 2019.

projít na článek

Výjezd do provozů firem

Diskuzní fórum s exklusivním nahlédnutím do provozů tradičních regionálních výrobců: DETOA Albrechtice s.r.o., TENEO 3000 s.r.o., LUCID spol. s r.o., PIVOVAR ROHOZEC, a. s. Forum dyskusyjne Tradycyjne produkty regionalne Změna programu vyhrazena. Rezer

projít na článek

ZA ŘEMESLEM - exkurze za poznáním

Virtuální turistická trasa procházející polsko-českým příhraničím, která propojuje místa výroby regionálních potravinářských výrobků a originálních tradičních výrobců. Exkurze za poznáním do provozů firem a dílen mistrů řemeslníků jsou dočasně zakázané.

projít na článek

Bioveta opět boduje!

Tentokrát umístěním na krásném třetím místě v žebříčku nejobdivovanějších firem roku 2017 v odvětví chemického, farmaceutického, gumárenského a plastikářského průmyslu.

projít na článek