Náhrdelník s náušnicemi s květinovým vzorem - 794,00 Kč

Náhrdelník s náušnicemi pozlacený 18K zlatem. Je zdoben krystaly SWAROVSKI. Přívěsek i náušnice jsou ručně malované a nachází se na nich olejomalba květinového motivu. Kvalitní zpracování s nádhernými detaily. Tento šperk může být velice originálním dárkem.

projít na článek

Luxusní náhrdelník s náušnicemi - pozlacený - 1 808,00 Kč

Pozlacený luxusní náhrdelník s náušnicemi. Šperk je velmi výrazný, vhodný na sváteční příležitosti a ke společenským šatům. Krásně vynikne na odhaleném dekoltu a určitě podtrhne krásu její nositelky. Působí elegantně a luxusně.

projít na článek

Náhrdelník s náušnicemi (set) - 211,00 Kč

Bižuterie, která je vyrobena z vysoce kvalitní slitiny a pozlacena růžovým zlatem. Sada obsahuje náhrdelník a náušnice. Osazení: krystal a imitace kamene - mramoru.

projít na článek

RIEKER 44875-00 (RIEKER 44875-00)

Cena: 1 899,00 Kč vč. DPH 21 %Výrobce: RIEKER Dámské polobotky vyrobené z pravé kůže v černé barvě zdobené perforací, tlačeným květinovým vzorem a elegantním švem na špici i šitím podešve. Dvojitý pásek přes nárt má na vnější straně zapínání na suchý zip.

projít na článek

Taneční soutěž BRNO OPEN 2017

Taneční soutěž BRNO OPEN 2017 se bude konat ve dnech 1. 2. dubna 2017. Místo konání Campus Masarykova Universita, Kamenice 5 Najdete nás na

projít na článek

VESTIS

Ať potřebujete osušit, zahřát, nebo se chcete jen dobře cítit ve chvílích odpočinku, vždy jsou tu pro vás funkční a pohodlné župany a koupací pláště značky Vestis. I v letošní sezoně přináší značka řadu novinek. V rámci limitovaných kolekcí se můžete těši

projít na článek