Najlepszy Cashback — Gdzie oszczędzisz najwięcej?

W artykule poznasz używane przeze mnie systemy CashBack oraz jeden, który (moim zdaniem) powinieneś unikać. Pokażę też listę nieoczywistych zalet korzystania z tych systemów oraz odpowiem na najczęstsze pytania początkujących użytkowników. Właściciele sklepów, też znajdą coś dla siebie — pokażę ich perspektywę, gdyż miałem już kilka zleceń na integrację Cashbacku w sklepach internetowych.

projít na článek

Co je cashback aneb Nakupování v 21. století

Cashback je populární nejen v zahraničí, ale řadu let už také v Česku. Anglické slovo „cashback“ znamená doslova „peníze zpět“ a peníze zpět také dostanete. Pokud o této službě slyšíte poprvé a zdá se vám neuvěřitelné, že by to mohlo fungovat, jste tady s

projít na článek

Český cashback portál Tipli.cz expanduje do Polska

Praha, 1. srpna 2017 – Společnost Tipli.cz vstupuje na další zahraniční trh. Polsko je po Slovensku druhým státem, kam letos český start-up online cashback expanduje. Služba Tipli je pro polské uživatele plně funkční od začátku července.

projít na článek

Black Friday 2019: Slevy až 80 % a cashback navíc!

Black Friday je každoroční nákupní horečka, kdy ceny klesají proklatě nízko! Někdy až o 80 nebo 90 procent. Přinášíme vám velmi dlouhý seznam všech internetových prodejců, kteří se do této akce zapojí. Více se zaměříme na nabídku největších eshopů jako je

projít na článek

Jak reklamovat odměnu na Tipli?

Cashback je tak trochu internetové kouzlo – aby se povedlo, musí všichni zúčastnění zahrát svou roli. Co když se ale nepodaří tak, jak má? Žádné strachy, poradíme si s tím!

projít na článek

Jak funguje Tipli

Nakoupit a dostat zaplaceno? Zní to jako pohádka, ale ve skutečnosti je to nejen možné, ale také opravdu jednoduché. Přesně tuhle službu nabízí cashbackový portál Tipli.cz. Co je cashback a jak funguje Tipli najdete v tomto článku.

projít na článek