Nakupovat zboží nonstop v kamenném obchodě každý den v roce i bez prodavače je možné

Firma je klasickým příkladem poctivé každodenní práce na vývoji nových trendů, na poli obchodních strategií, úspěšného marketingu a internetového obchodování (e-shopu). Sortiment, který na začátku nového milénia firma nabízela, byl ryze tematicky laděn do výpočetní techniky a drobné spotřební elektroniky, [] Článek Nakupovat zboží nonstop v kamenném obchodě každý den v roce i bez prodavače je možné se nejdříve objevil na Martin Miks.

projít na článek

Kamenný versus internetový obchod

Jako snad u všeho zboží máte i tady dvě možnosti. Můžete nakoupit v kamenném obchodě nebo přes internet. Má to ovšem svá pro a proti a to mnohem větší, než u jiných produktů. U elektrických spotřebičů se vám může snadno stát, že se něco pokazí a budete po

projít na článek

Adventní nákupy

O Adventních sobotách si u nás můžete nakoupit balenou kávu, čokoládu a ostatní výrobky, vždy od 9:00 - 12:00. Neděle jsou po tuto dobu ZAVŘENY. Kafírna je po tuto dobu ZAVŘENA. Pokud se nestíháte stavit v kamenném obchodě, vyzkoušejte náš E-SHOP .

projít na článek

Ušetřete tisíce

Nákupy oblečení někdo preferuje v kamenných obchodech, ale část lidí se naučila i oděvy kupovat online. V kamenném obchodě si můžete věci vyzkoušet a podívat se z jakého jsou vyrobeny materiálu, ale zase nemáte možnost nakoupit si v klidu. Na zkušení kabi

projít na článek

Nákupní střediska jsou tu už šedesát let

Možná nostalgicky vzpomínáte na krámky se zvonkem nade dveřmi a úslušné prodavače za pultem. Řada malých obchůdků je už dlouho postupně vytlačována velkými obchodními centry, v kterých rok od roku utrácíme stále více peněz. Nakupování v nich se stalo témě

projít na článek

Nakupování: proč stále věříme kamenným obchodům?

Za minulého režimu to bylo vcelku snadné: vystáli jste si dlouhou frontu, a buď jste to, co hledáte, dostali (ať už klasickým způsobem nebo „pod pultem“), nebo jste měli smůlu a danou věc prostě nesehnali. Výše zmíněné skutečnosti se nám dnes mohou zdát a

projít na článek