Nakupujete v Ternu? Zakoupením označených potravin v tomto obchodě nás můžete podpořit do 4. 6. 2023

The post Nakupujete v Ternu? Zakoupením označených potravin v tomto obchodě nás můžete podpořit do 4. 6. 2023❤️ first appeared on 1. Centrum zdravotně postižených, jižních Čech, z. s..

projít na článek

Ceny potravin Costa Blanca 2023

Ceny v online obchodu Ceny potravin jsou v online obchodě samozřejmě dražší, uvádíme zde pro klienty, aby si mohli utvořit představu a srovnat s cenami v  ČR. Zeleninu ovoce doporučujeme nakupovat v tržnicích a na trzích. Článek Ceny potravin Costa Blanc

projít na článek

Kočka není pes

Srdečně Vás všechny zveme na akci KOČKA NENÍ PES, která proběhne v sobotu 23.9.2023 ve Střeleckém parku. K vidění bude spoustu zábavných aktivit se psy (dogdancing, agility,),k dispozici bude odborná poradna s veterináři a my budeme propagovat náš útulek,

projít na článek

Info-bulletin červenec 2023

Využijte naší letní akce a získejte dárky za 1,- Kč k nákupu produktů značky Dahua označených štítkem "DAHUA PROMO" v celkové hodnotě od 50.000,- Kč bez DPH. Při online objednávce si můžete vybrat ze dvou zajímavých dárků.

projít na článek

GIVT

Podpořte nás, když nakupujete! Přidali jsme se do projektu GIVT.cz. Pokud nakupujete na internetu – od svetru, přes parfém, televizor, dovolenou a nebo si objednáváte jídlo domů – můžete nám pomoci. Uděláte to takto: 1. Před nákupem půjdete na http:

projít na článek

Pes se vykálel v obchodě!

Neuvěřitelé! Pes se vykálel v obchodě! The post Pes se vykálel v obchodě! first appeared on Kýbl srandy.

projít na článek