NanoSIM karta: kde ji sehnat co nejlevněji?

Nový telefon s otvorem na menší SIM, poškození, nebo ztráta dosavadní SIM karty. To všechno vede k tomu si tu stávající vyměnit. Kde ji sehnat nejlevněji? Dostanete u svého operátora novou SIM kartu zdarma?

projít na článek

Playstation 4 - tipy, kde koupit nejlevněji + nejlepší hry na PS4

Láká vás pomyšlení na strávení celého dne hraním her? Nebo sháníte pro někoho takového dárek? Odpověď je herní konzola PlayStation 4. Kde playstation 4 sehnat nejlevněji? A jaké TOP hry na ps4 musíte mít?

projít na článek

Dermacol 16H Lip Colour: Kde koupit nejlevněji?

Dermacol 16H Lip Colour aneb Krásné barvy, příjemná vůně a úžasný lesk. Vydrží nám ale na rtech tak dlouho, jak slibuje název? Pojďme se společně podívat, kde tento produkt koupíme nejlevněji.

projít na článek

Chytré hodinky: Kde sehnat fitness náramky nejlevněji?

S blížící se dovolenou začíná spoustu z nás řešit  nějaká ta kila navíc, které nám zůstala jako vzpomínky na zimu. Jak se jich zbavit? Pomoci nám mohou i chytré fitness náramky. Kde je levně koupit?

projít na článek

Letní pneu: kdy přezout a kde je sehnat nejlevněji

S nástupem jara a letní motoristické sezony automaticky počítáme s výměnou pneumatik. Proč ale pneumatiky vůbec přezouvat? Je to povinné? V čem přesně spočívají výhody letních pneumatik? Dali jsme dohromady nejen otázky na tyto odpovědi, ale také tipy, ja

projít na článek

Vyplatí se Gopass v roce 2022? Registrace, karta, cena

Kam vyrazit za zábavou a dobrodružstvím? Třeba do Špindlerova Mlýna! S kartou GOPASS navíc ušetříte nejen na jízdenkách na lanovku, ale také na občerstvení nebo suvenýrech. Čtěte dál a zjistěte, jaké další výhody vám karta GOPASS přinese.

projít na článek