Napište nám!

Využili jste služeb našich malířů, natěračů či tapetářů a chcete se podělit s ostatními zákazníky o Vaši zkušenost ? Máte nějaké připomínky či náměty k našim službám? Neváhejte a napiš te nám. Vaše názory jsou cenné podněty k neustálému zlepšování našich služeb. Navíc jakákoliv pochvala od spokojeného zákazníka je nejlepší odměnou naší práce. Natěrači a malíři CZ

projít na článek

Dotazy

Chyběla vám na mých stránkách nějaká informace? Napište prosím.svůj dotaz. Vaše názory jsou cennými podněty.

projít na článek

Významní rodáci z Tylovic

Na internetu jsme vyhledali několik osobností, které se v Tylovicích narodily. Víte-li o některých dalších, napište nám. Rádi je do článku přidáme.

projít na článek

Šlapanické informační okénko 

Na informace o místním dění jsme se zeptali vedení města. Pojďte se s námi začíst do novinek ve vašem okolí. Je téma, které vás zajímá? Napište nám. 

projít na článek

Šlapanické informační okénko

Na informace o místním dění jsme se zeptali vedení města. Pojďte se s námi začíst do novinek ve vašem okolí. Je téma, které vás zajímá? Napište nám na [email protected].

projít na článek

Novinky na webu

Vítejte na stránkách chalupy Česká Kanada U Dřevaře. Naše stránky pravidelně aktualizujeme a dále pro vás dopňujeme potřebnými informacemi a odkazy. Jestli jste nenašli odpověď na vaši otázku, napište nám. Děkujeme za vaše náměty.

projít na článek