Náramek s kůží osázen krystaly Swarovski - 708,00 Kč

Šperk v sobě kombinuje dva materiály – kůži a kov. Tato kombinace je prostě nadčasová a úžasná! Má krásně vypracované detaily a je osázen krystaly značky Swarovski. Na ruce působí velmi efektně. Je vyroben z kvalitní slitiny kovů a je pozlacen. Náramek je vhodný ke každodennímu nošení na ruce a lze jej nastavit na 19-24 cm.

projít na článek

Čelenka pozlacená bílým zlatem s krystaly Swarovski - 838,00 Kč

Čelenka je pozlacena bílým zlatem s krystaly Swarovski. Na boku čelenky je výrazný květinový motiv tvořený krystaly, také po celém obvodu jsou posázeny drobné květinové vzory tvořené menšími krystaly. Čelenka je nádherně třpytivá a rozhodně přitahuje pohl

projít na článek

Swarovski křišťály - Jaké existují typy?

Swarovski křišťály se používají ve šperkařství. Vysoká kvalita brusu Swarovski krystalů zajišťuje odlesk i za horších světelných podmínek. Swarovski křišťály s AB efektem mění barvy odlesku v širokém barevném spektru.

projít na článek

Řetízek s přívěskem ve tvaru lístků - 540,00 Kč

Krásny náhrdelník s přívěskem ve tvaru lísků. Zlacený a osazený krystaly SWAROVSKI. Má elegantní dizajn, jemné a detailně propracované provedení. 

projít na článek

Ostatní barvy košil

Letní světlé barvy proužků a kára pánské košile. Slim košile v pastelových teplých barvách. Barevné manžetové knoflíky se Swarovski krystaly.

projít na článek

Rhodiovaný náramek s opálem a zirkony - 381,00 Kč

Rhodiovaný náramek s opálem a zirkony. Jedinečný dámský náramek s krásným jemným provedením. K náramku lze také dokoupit přívěšek na krk a náušnice ve stejném dizajnu.

projít na článek