Národní týden manželství 2023 Příběhy pro děti

U příležitosti Národního týdne manželství v roce 2023 uvádí HopeTV sérii písniček a povídání pro děti. Zazpívejte si s pastorem Radkem Jonczym a s ostatními dětmi křesťanské písničky a zaposlouchejte se do příběhů jeho hostů, z nichž si každý může odnést poučení i pobavení. Nové video najdete každý večer na YouTube HopeTv.

projít na článek

Národní týden manželství 2009

V týdnu od 9. do 13.2.2009 byl Národní týden manželství, ve kterém se různá sdružení a média věnovala tématu manželství a rodina. Při této přiležitosti se uskutečnila v našem sboru  setkání určená pro manžele.

projít na článek

Národní týden manželství 2008

V týdnu od 11-17.2.2008 byl Národní týden manželství, ve kterém se různá sdružení a média věnovala tématu manželství a rodina. Při této přiležitosti se uskutečnila v našem sboru tři setkání určená pro manžele.

projít na článek

Národní týden manželství 2010

8. února byl zahájen Národní týden manželství 2010, ve kterém se různá sdružení a média věnují tématu manželství a rodina. Při této přiležitosti se uskuteční v našem sboru  setkání určená pro manžele.

projít na článek

Národní týden manželství 2023

Už příští týden, v době od 13. do 19. února 2023 proběhne Národní týden manželství (dále jen NTM). Pro letošní ročník zvolili jeho koordinátoři zajímavé motto: „Manželské kontrasty.“ Celý týden se tak budeme moci zamýšlet nad tím, zda navzdory odlišnostem

projít na článek

Slavíme Mezinárodní týden nošení dětí!

Nošení miminek a dětí je velké téma a tak si zaslouží celý týden oslav, přednášek, akcí po celém světě. A my se k tomuto veselí rádi připojíme. Po celý týden až do neděle nabízíme slevu 10% na všechny šátky Lenire!

projít na článek